Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.
Dodaj BMW-e30.PL do wyjątków w programie blokującym reklamy!
Jest jeden gość z Przysieka Daniel, z pod Torunia on jest tokarzem prostuje felgi i ma kolegę obok który robi takie nawierty. Nr. do Daniela 501414445 on poda nr do kolegi.addamE30 napisał(a):a jeszcze jedno może znacie kogoś z kujawsko-pomorskiego i okolic (grudziądz bydgoszcz toruń włocławek gdańsk olsztyn) kto ogarnia porządnie takie nawierty????? pozdrawiam
addamE30 napisał(a):felgi już kupione także zobaczymy jak to będziepozdrawiam
deeste napisał(a):Addam Ja mam takie koło tj : BBS RZ 16 8,5', nawiert z 5x120 na 4x100 (nabijane kołki u Fabiana) , ET 13 , Dystans 15mm na przód i tył + zawias home made, powiem Ci ze bez cambera za bardzo wystaje moim zdaniem i nie możesz zrobić gleby bo przy sręcaniu i hamowaniu na zakrętach będzie Ci ryło błotniki przednie.
Ostrowski napisał(a):
[ Dodano: 27-08-2012, 22:17 ]deeste napisał(a):Addam Ja mam takie koło tj : BBS RZ 16 8,5', nawiert z 5x120 na 4x100 (nabijane kołki u Fabiana) , ET 13 , Dystans 15mm na przód i tył + zawias home made, powiem Ci ze bez cambera za bardzo wystaje moim zdaniem i nie możesz zrobić gleby bo przy sręcaniu i hamowaniu na zakrętach będzie Ci ryło błotniki przednie.
Jakie masz cambery?, te z allegro za 140,-/szt. podejdą?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości