Kup zdrowe rurki z flanszami które idą od środkowego tłumika do końcowej puchy. Są odpowiednio wygięte, a ponadto są sprasowane w miejscu mijania się z belką aby zwiększyć prześwit. Z Bosala właśnie jakiegoś weź bo z tego co widywałem są bdb jakościowo i właśnie w Bosalu najszybciej pada pucha. Wiadomo 20lat ogień więc się poddaje przepalona stal.
Kupić możesz "portki" + środkowy z 323i (ale ja tego gówna nie trawię bo wszystkie te ferrozy czy polmostrowy gniją w oka mngnieniu lub się przepalają do tego stopnia że sprawują tylko funkcję estetyczną) . Sek w tym że większość "portek" od kolektorów do mocowania z końcowym sa na stałe. I zamiennik tłumika z 323i trzeba wspawywać od przodu, tył już na ori flanszach. Chybaaa że znajdziesz portki od 323i które będą miały flanszki po środkowy albo sobie do zwykłych portek dospawasz takowe z jakiegoś innego wydechu.
Adaasko napisał(a):chciałem bosala, ale nigdzie nie moge znaleść,
Dobre sklepy z tłumikami mają. Ładny końcowy Bosal ze "zwykłymi" stalowymi końcówkami 2.5" czyli 63.5mm ścięte pod skosem i także puszczone czyli oryginał madafaka...550-600zł jak pytałem w tamtym roku