Chodzi mi o to by nie wystawały, ale były na równo z błotnikiem, ewentualnie zrolowany błotnik
.
Chętnie zobacze jak to na fotce wyglada.
Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.
Dodaj BMW-e30.PL do wyjątków w programie blokującym reklamy!
.
Jednak póki co 2 lata jezdze i nawet przy kontroli się nie doczepili ( Z tym ze max jezdze w trzy osoby, gdzie najlżejsza siada z tyłu 
lolejko napisał(a):Czy 7,5"ET25 i 9"ET15 wejdzie bez problemu? Tzn. czy przód z zaciskiem od M20B25 nie będzie wadził lub laga (trzeba dawać dystans?)? Tył z tego co wiem powinien podpasować.
bez problemowo ...luzi napisał(a):podpinam się pod ten temat bo w innym nikt mi nie odpowiedział - felga 9,5jx16 et14 na przód na grubej ladze ile by trzeba dystansu?
u mnie fela 9 cali et 15 potrzebuje na grubej ladze 5 mm dystansu zeby nie tarlo o lage hmm u ciebie jest pol cala wiecej .. nie wiem czy wgl jestes w statnie upchac na przod pod gruba lage ale jezeli sie myle to niech ktos mnie poprawi bo wydaje mi sie ze musisz dac minimum cos ponad 10 mm ale to wtedy bedzie raczej dosc mocno wystawac ;/ chociaz zalezy tez jaka gleba i chyba bez camberow sie nie obejdzie ;/Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość