Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.
Dodaj BMW-e30.PL do wyjątków w programie blokującym reklamy!
MBK napisał(a):poszukaj innego tego wzmacniacza. ten co pokazałeś ma wejścia "high level" czyli zamiast do głośnika kable idą najpierw do wzmacniacza,
graba001 napisał(a):przecież każdy wzmacniacz sie tak podłącza że pierw do wzmaka później do głośnika, nie po to sie kupuje wzmacniacz żeby głośniki prosto z radia podłączać.
MBK napisał(a):jak radio nie ma wyjścia na wzmacniacz, to potrzebujesz wzmacniacza właśnie takiego jak pokazał mati337 - gdzie wejścia są high level
CR04 napisał(a):Mnie też po komisach mówili, że lipa, na elektrodzie czytałem, że lipa, ojciec mówił, że będzie lipa... Kupiłem http://ferrosound.net/use...f7a6d637e22.jpg i gra zajebiście, ojciec też pod wrażeniem.
Także, z tymi opiniami to różnie bywa.

MBK napisał(a):poszukaj innego tego wzmacniacza. ten co pokazałeś ma wejścia "high level" czyli zamiast do głośnika kable idą najpierw do wzmacniacza, potem na głośnik. ale sygnał do wzmacniacza będzie tym mocniejszy im bardziej rozkręcisz radio.
]Dj Snake napisał(a):tej mocy nawet nie idzie przeliczyć w jakiś logiczny sposób na RMS.... ale celuję że ma około 2x50W

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość