Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.
Dodaj BMW-e30.PL do wyjątków w programie blokującym reklamy!
styling79 napisał(a):Witam zastanawiam sie od dluzszego czasu co to za wyswietlacz i co wskazuje , u mnie to nie dziala . [url=http://images30.fotosik.pl/143/46bfb34d8830d91emed.jpg]Obrazek[/URL]

bnd07 napisał(a):a przy okazji... na obrotomierzu widac ze jest on wyskalowany do 8tys a jest to silnik 1.6....
ja mam 2.0 a na tym zegarze "jedyne" 7tys.... dlaczego???
styling79 napisał(a):zdjecie jest z is-a 2.0 zaporzyczone
bnd07 napisał(a):i wszystko jasneis'y nie is'y 6 cylindrow robi robote
a dzisiaj mialem okazje zobaczyc na zywca 3.0 pochodzaca z rozbitej 730
poootwor
Arczi e30 napisał(a):a wy za to ubóstwiacie iS-y ... i może macie racje .. ale jack ze spalaniem sie nie zgodze .. bo dobre 2,0 wcale nie spali wiecej niż iS
hah M40 pod maską ..." a ja na to ".......
hah 2 litry i bebny z tyłu...." i gościu od razu malał
powiedz dla mnie o czym to świadczy?????? Masz tarcze z tyłu bo masz kombi i wszystko w temacie.jackx-36 napisał(a):jak jeszcze miałem M40B16 pod maską , to załatwiałem włascicieli B20 własnie wyposażeniem , przychodził taki delikwent i sie wymądrzał "....hah M40 pod maską ..." a ja na to ".......
hah 2 litry i bebny z tyłu...." i gościu od razu malał
całe szczęscie że to twoje zdanie i nie zapominaj o trwałości m20jackx-36 napisał(a):nic po za dżwiękiem nie przemawia na korzyść B20
ANDRZEJ-BIELAK napisał(a):powiedz dla mnie o czym to świadczy?????? Masz tarcze z tyłu bo masz kombi i wszystko w temacie.
fakt jest faktem, ale mały silnik z lepszym wyposażeniem był chyba raczej tylko pod koniec produkcji. Przykład "check" był w wyposażeniu standardowym od pojemności 2.0, a obrotomierz zawsze w 2.0 znajdziesz. Zegar tylko w 1.6 i 1.8.jackx-36 napisał(a):i co z tego że to kombi , liczy sie fakt , maly silnik i lepsze wyposażenie
Powrót do Elektryka & Oświetlenie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość