Witam .....moje pytanko dotyczy felg KESKIN KT-1 4 x 9j x16 ET15 5x120 czy taka felga wejdzie do e30 po swap-ie zawieszenia??? jaki będą potrzebne obony??? i co z nadkolami?? chcę kupić takie felgi do swojego auta lecz nie chcę mieć nie potrzebnych problemów.....
Post numer:#2przez karlos108 » 21 gru 2012, o 18:40
et wyjdzie teraz -5 bo po 20mm na strone wiecej po konwersji takze ciezko bedzie to upchac...ale jesli sie myle niech poprawi mnie ktos bardziej doswiadczony,pozdr.
Poszukaj w temacie o konwersji na 5x120 tam było podane wszystko jak na dłoni. No ale logicznie jeżeli po konwersji dochodzi ~20mm na stronę toi naturalna kolej rzeczy że do standardowego ET dla E30 musisz dodać te 15-20mm czyli np. zamiast ET10 ->ET30
Post numer:#12przez marcine30 » 27 gru 2012, o 23:20
Dla mnie Keskin nie jest wiejski, a to ze imitacja to co z tego??? Nie każdego stac zapłacic 4 tyś za to zeby miec skręcane. Dla mnie keskin jest bardzo fajną felgą tylko musi byc odpowiednio szeroka:)
Post numer:#14przez Kaczmar » 29 gru 2012, o 17:59
artur30 napisał(a):więc co założyć do e30,,,,żeby było dobrze????
najpierw zastanów się czy robisz konwersję czy nie a potem szukaj felgi...
teraz jest wszystko wiejskie...
pytanie co jest bardziej wiejskie? mieć ładne felgi dopasowane do nadwozia tworzące ładną całość czy mówić, że wszystko wiocha i siara