Część że z racji na to że ostatnio nabyłem Bmw, za bardzo przyzwoitą cenę 1700zł w bardzo dobrym stanie. Jednym mankamentem była niedziałająca pompa paliwa jak uwzględnił sprzedający. Miał on racje pompka nie działa, wyzieła już swojego ducha bo sprawdziłem stukając w nią czy przypadkiem się nie zawiesiła, oczywiście na krótko bezpośrednio do akumulatora. Dostałem używaną za darmo działającą sprawdzałem na krótko. Lecz po zamontowaniu jej nie dawała znaku życia. Myślałem że padła, doszedłem do tego że w kablu nie ma prądu. Od razu przeszedłem do puszki z bezpiecznikami i tam zobaczyłem że bezpiecznik jest ok. Ale nie ma na nim prądu. Czym to może być spowodowane przepaleniem się jakiś złączy w puszce bezpieczników czy też coś innego. Myślałem na tym aby przeciągnąć nowy kabel do pompki i drugi koniec kabla podłączyć do jednego z pustych miejsc w puszce bezpieczników jest to nr 25, 26. Montując przełącznik wł/wył bo jest tam prąd cały czas nawet po wyjęciu kluczyka z czego pompka by cały czas działała i zamontowaniu dodatkowe bezpiecznika
Samochód jest w gazie ogólnie są problemu z odpalaniem ze względu na panujące temp. chciałbym zrobić pompkę aby nie katować tak rozrusznika i przy okazji akumulatora. Jak jest ciepły na gazie pali bez problemu.
Proszę o jakieś rady jakby było najlepiej