[ x ]
!!! Zablokowałeś pokazywanie reklam !!!

Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.

pioneer mvh 1400 problem

Wszystko co jest zwiazane z audio, nawigacją GPS'em, CB, TV itp.

pioneer mvh 1400 problem

Post numer:#1  Postprzez lowczaspl » 24 lut 2013, o 17:22

jak w temacie, nie wiem co z tym zrobić wyjmowałem radio wszystko gra bezpiecznik na radiu tez ok , wszystkie złączki itp ok, dodam że dzieje sie to na usb , aux i tuner, jak jest w skali od 0 do 15 to jest ok a powyżej przerywa dzwięk, czy ktos zna objawy tej usterki?
lowczaspl

Post numer:#2  Postprzez Qbens » 24 lut 2013, o 17:31

Przerywa sam dźwięk czy radio przygasa i się rozłącza na chwilę powyżej tych 15stu na skali ?
Qbens

Post numer:#3  Postprzez lowczaspl » 24 lut 2013, o 18:56

przerywa sam dzwiięk, i jeden objaw to jeszcze że czasem radio poprostu nie chce sie włączyć , nie zapisuje tez ustawień setup tych początkowych przy pierwszym podłaczeniu
lowczaspl

Post numer:#4  Postprzez Qbens » 24 lut 2013, o 20:48

Nie zapisuje ustawień bo musisz przewód od podtrzymywania pamięci (żółty+) podłączyć do stałego plusa, dolutuj żółty przewód do czerwonego. Podłącz też solidną masę do radia bezpośrednio pod karoserię bo coś czuję, że to przerywanie jest od kiepskiej masy.
Qbens

Post numer:#5  Postprzez lowczaspl » 24 lut 2013, o 23:12

wszystko było ok dopóki nie rozładował sie aku w garażu do zeraka, po ponownym naładowaniu miałem inne problemy jak brak swiiatła w aucie , ale to była wina bezpiecznika no i przy tym coś z radiem bo wszystko było zawsze ok , ale sprawdze tez i mase oraz ten zółty kabelek
lowczaspl

Powrót do Car Audio & GPS