Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.
Dodaj BMW-e30.PL do wyjątków w programie blokującym reklamy!
a jak masz BH to xenon idealnie pasuje.
Pozdrawiam
Co do trwałości Philipsów pewnie też podobnie do roku czasu. Mnie jedna z żarówek wytrzymała dokładnie 9 miesięcy a druga już ponad rok ma i jeździ. Wszystkie żarówki + ileś tam procent będą miały skróconą żywotność nie przeskoczy się tego niestety- tym bardziej że na światłach jeździmy cały czas.

crosiak napisał(a):Osram Night Breaker
jeśli palą się tak często jak mówicie to faktycznie nie ma rady i trzeba będzie zainwestować w xenon... u siebie mam zwykłe żarówki Osram bodajże i śmigają od początku mojej przygody z tą e30-ką, a minęło już 8 lat... choć światło jest kur
wsko słabe co mnie bardzo wpienia... 
ale za dobry trzeba troszkę więcej dać a mało jężdże więc się nie opłaci bo plany co do auta się powoli zmieniąją...... cały czas się zastanawiam na tym blue vision ale ta wersja ultra sie szybko przepala z tego co wyczytałem, a tej pierwszej zwykłej nie można już kupić.
A tak wogole to polecam zmienic wypiaskowane szkla na nowe ja kupilem "DajAuto" i szczerze mowiac bylem w szoku ile daja nowe szkla bo Hella przesadzila z cena szkiel ponad 120zl za jedno... troche duzo a tak 20zl chyba albo nawet mniej 
nowe szkła i odłyśniki wychromowane. Jak poskładałem pierwszy raz to świeciły że aż miło a wygląd z bh.....bajka. Więc skuszę się coś z tych żarówek bo faktycznie nie zmęczę ich jak robie tak mało km tym autem.Powrót do Elektryka & Oświetlenie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości