Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.
Dodaj BMW-e30.PL do wyjątków w programie blokującym reklamy!
misHa napisał(a):A kiedy dokładnie zapala się lampka rezerwy, bo nie wiem czy umie działa czy się spaliła.
Lepiej nie jeździć na oparach z wiadomych powodów -> można zakończyć żywot pompy.
pozdrokubex napisał(a):no wlasnie tez zastanawiam kiedy sie zapala lampka rezerwy... na 90 % jestem przekonany ze moja sie spalila bo nie zapala siepozdro
strzelba napisał(a):kubex napisał(a):no wlasnie tez zastanawiam kiedy sie zapala lampka rezerwy... na 90 % jestem przekonany ze moja sie spalila bo nie zapala siepozdro
to zrob tak jak bedziesz mial juz malo paliwa tak ze wskaznik bedzie pokazywal prawie 0 to postaw auto jedna strona na chodniku a druga na ulicy i pozostaw go na jakis czas to wtedy powinna sie zapalic
pozdro
. Efekt jazdy na resztkach paliwa w baku przez poprzedniego właściciela (jeździł tylko na LPG)algrab napisał(a):Sorry ale czy tej biednej pompy paliwa w BMW sie nieco nie demonizuje? Czy ona zrobiona jest z cukru? Tak zeby raz w jej zyciu wystarczylo "pojechac na oparach" i od razu niemal "pompa do wymiany". Nie przesada nieco?
Powrót do Układ paliwowy & Spalanie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość