Nie mam jak dostac sie do aku żeby dociągnąć zasilanie. Jest możliwość wpięcia sie gdzieś z tyłu auta?? DziekiNasze forum utrzymuje się dzięki nim.
Dodaj BMW-e30.PL do wyjątków w programie blokującym reklamy!
Nie mam jak dostac sie do aku żeby dociągnąć zasilanie. Jest możliwość wpięcia sie gdzieś z tyłu auta?? DziekiIro napisał(a):wzmacniacz wymaga duzego poboru prądu wiec musisz pociągnąć gruby kabel pod tapicerką i wypuśćić go przez otwor pod schowkiem do akumulatora (oczywiscie przed bateria musi byc bezpiecznik).
Mi to zajelo max 20 min roboty
Mlody napisał(a):Iro napisał(a):wzmacniacz wymaga duzego poboru prądu wiec musisz pociągnąć gruby kabel pod tapicerką i wypuśćić go przez otwor pod schowkiem do akumulatora (oczywiscie przed bateria musi byc bezpiecznik).
Dokladnie za schowkiem idzie wiazka przepusczasz tamtedy kabel pozniej zdejmujesz oslone glosnika i pod nia pusczasz kable , dalej pod listwami progow i koniecMi to zajelo max 20 min roboty
![]()
A kabli do wzmachola przeprowadzonych pod podwoziem to jescze nigdzie nie widzialem![]()
ardim napisał(a):Mlody napisał(a):Iro napisał(a):wzmacniacz wymaga duzego poboru prądu wiec musisz pociągnąć gruby kabel pod tapicerką i wypuśćić go przez otwor pod schowkiem do akumulatora (oczywiscie przed bateria musi byc bezpiecznik).
Dokladnie za schowkiem idzie wiazka przepusczasz tamtedy kabel pozniej zdejmujesz oslone glosnika i pod nia pusczasz kable , dalej pod listwami progow i koniecMi to zajelo max 20 min roboty
![]()
A kabli do wzmachola przeprowadzonych pod podwoziem to jescze nigdzie nie widzialem![]()
odgrzewam bo chyba nie ma sensu zakładać nowego.
Jak zdjąć listwy? Czy pod listwami zmieści mi sie kabel zasilający i chinche?
Przednie listwy wyciągasz ciągnąć je do góry, ułamiesz połowę spinek, jak ci spinka zostanie w dziurce to obcęgami ją wyciągnij. Tylną listwę to najpierw odchaczasz ze spinki pod boczkiem oparcia, potem wysuwasz ją ze spinki, wyciągasz spinke i wsuwasz z powrotem. Jeżeli wyciągniesz tylną listwę na siłę to masz 99% szans na to, że połamiesz prowadnice spinki 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości