Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.
Dodaj BMW-e30.PL do wyjątków w programie blokującym reklamy!
jasiel napisał(a): Dodam że w menu jest opcja aux. Tylko jak to podpiąc pod ipoda?
jackx-36 napisał(a):a nie prościej kupic "generatror" fal który działa na falach nie wykorzystywanych ( rodio dostrajasz do tej częstotliwości) do którego podpina sie urzadzenia zewnetrzne ( moze byc MP 3 czy ipod ) i juz , bez żadnego kombinowania, lutowania czy rezygnacji z innych funkcji
łatwe , proste i przyjemne
Ja mam ori radio bawaria na kasety , niedawno kupilem transmiter z wejściem USB i slucham muzy z pendrive'a - transmiter ma wbudowany odtwarzacz i znajduje wszystkie pliki mp3. Dodam ze jakość muzyki nie jest zła... taka jak z dobrze nastrojonego radia
polecam takie rozwiązanietigre0070 napisał(a):jasiel, masz przecież z przodu wyjście na aux...A FANTASTIC HIGHEND HEAD UNIT WITH FRONT AUXILLARY INPUT FOR IPOD OR OTHER MP3 PLAYERS.ACHIEVING TRUE CLARITY WITH A 24BIT BURR BROWN CHIP THE STEREO ALSO BOASTS OF A MOTORISED PANEL AND HIGH VOLTAGE PREOUTS.
Obrazek
. Zawsze się zastanawiałem do czego jest te wejście (u mnie nie jest podpisane) a radio mam już parę dobrych lat. Niestety nie mam instrukcji bo wyrzuciłem ją niechcący z pudełkiem.DavMc napisał(a):chociaż możliwe że taki kabel był w komplecie z radiem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości