Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.
Dodaj BMW-e30.PL do wyjątków w programie blokującym reklamy!

sprawdź przepływomierz. Adam_iX napisał(a):Po wypieciu kostki od przeplywki silnik gasnie,czyli sprawny.to sie teraz raczej stalo,wczesniej bylo ok.

Adam_iX napisał(a):jasne ze to nie stwierdza jego poprawnego dzialania.posluchaj chlopaku.przeplywka wiem ze jest dobra,poza tym,przeplywka,swiece,sonda,filtry,dolot byly robione 2miechy temu.przynioslo to swoj rezultat ale nie do konca.dlatego wymienilem palec,kable i rozdzielacz.ja o kablach a ty mi wyskakujesz z przeplywka?!jezeli nie wiesz nic w kwestii impulsera,zostaw ten temat innym,ktorzy ogarniaja go bardziej
wojtaq napisał(a):Adam_iX napisał(a):jasne ze to nie stwierdza jego poprawnego dzialania.posluchaj chlopaku.przeplywka wiem ze jest dobra,poza tym,przeplywka,swiece,sonda,filtry,dolot byly robione 2miechy temu.przynioslo to swoj rezultat ale nie do konca.dlatego wymienilem palec,kable i rozdzielacz.ja o kablach a ty mi wyskakujesz z przeplywka?!jezeli nie wiesz nic w kwestii impulsera,zostaw ten temat innym,ktorzy ogarniaja go bardziej
chłopaku Ty też nie wiesz nic w temacie impulsera , ja za to wiem w temacie impulsatora
po pierwsze jak masz namotane w kablach to nie będzie chodzić
sprawdzić poprawność podłączenia , głupota a sprawdzenie nic nie kosztuje
zdjąć kopułkę i palec by sprawdzić czy tam wszystko jest ok , nowe a mogło coś się stać
wymienić kabel z impulsatorem na sprawny
sprawdzić szczelność dolotu
Adam_iX napisał(a):tak sobie pomyslalem,ze skoro ten impulsator nie styka sie bezposrednio z kablem,to moze rozbiore plastikowa obudowe i sprobuje owinac ten miedziany kabelek

algrab napisał(a):BTW. Spotkałem sie w necie z wpisami na forach że "a ja mam to odłączone i nie widze żeby silnik pracował inaczej, gorzej czy lepiej".
No to w takim razie czujnik położenia wału korbowego to fanaberia inżynierska niemieckiej myśli technicznej
![]()
Powrót do Układ paliwowy & Spalanie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości