Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.
Dodaj BMW-e30.PL do wyjątków w programie blokującym reklamy!
Mlody_E30 napisał(a):Wyglada mi to na rondell 0058
Wysłane z mojego NexusHD2 przy użyciu Tapatalka

Stammek napisał(a):a jakie parametry felg? co do opon to jak podasz szerokosci to ci sie coś doradzi. A tak to jedyne co moge powiedzieć ze jak 215 to 215/40/16 ... 45 bedzie mega balon.

dzięki tak czy inaczej 
kalas napisał(a):Stammek napisał(a):a jakie parametry felg? co do opon to jak podasz szerokosci to ci sie coś doradzi. A tak to jedyne co moge powiedzieć ze jak 215 to 215/40/16 ... 45 bedzie mega balon.
Stammek dzieki czekałem aż się wypowiesz:-)Felgi w rozmiarze 4x9 cali , szkoda ich, wyszedł niespodziewany problem z dwiema z nich , szpachla i spawy no ale cóż felgi poniekąd z forum. Jestem taki zły ale weź tu nie uwierz na słowo , niemniej postaram sie je odratować.

Lerlitz napisał(a):http://www.3sdm.co.uk/collection/collection-005.htm
co powiecie o takich felgach do e30 ? stylistycznie jak dla mnie pasują, choć nie widziałem żadnego zdj na e30 , dostępny 4x100 i rozmiary całkiem fajne , 16stki jak dla mnie to akurat i szerokość tez chyba ok.
cena cóż, jak za nowe felgi w takim rozmiarze i szerokości nie wydaje mi sie duża
kwestia tego ze nie z polski ale cóż![]()
podpatrzone w ostatnim wydaniu vw trends
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości