[ x ]
!!! Zablokowałeś pokazywanie reklam !!!

Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.

Co z tym basem??

Wszystko co jest zwiazane z audio, nawigacją GPS'em, CB, TV itp.

Post numer:#46  Postprzez lupanet » 9 mar 2008, o 01:15

bnd07 napisał(a):kable sa ok, wzmak tak samo /w gibonie wszystkko gra jak nalezy/
Skoro wszystko jest ok (tak twierdzisz) to po co zadajesz pytania?
--- Miejsce na Twoją reklamę ---
lupanet
Student

Moje BMW:
Nadwozie: -------
Silnik:
Instalacja LPG: ---

Post numer:#47  Postprzez Marian » 12 mar 2008, o 02:40

no walsnie?? ^^ jak dobrze gra to po co pytasz? a zle podlaczone? widzialem rozne wersje zle podlaczonego sprzetu:) przykladem moze byc kabel + podzielony na kilka czesci i znowu poskrecany bo gdzies nie mozna bylo przeciagnac itd itd rozne sa kwiatki wiec tylko gdybam :) nawet w instrukcji radia jest schemacik jak nie nalezy podlaczac glosnikow :) wszystko sie moze zdazyc :)
Marian

Post numer:#48  Postprzez czort e34 » 12 mar 2008, o 12:19

wszystko oki bylo w Maluchu-fiacie 126p.... sprawa rozwiazana. masa byla podlaczona nie do aku bezposrednio :mrgreen: Lupanet racja po Twojej stronie, kabelek masy byl przykrecony do blachy a nie do aku.... nie wiedzialem o tym a samochod mam stosunkowo od niedawna
czort e34

Post numer:#49  Postprzez TonyD » 23 cze 2008, o 16:57

Witam wszystkich :cool2: Jezeli komus brakuje basu mam do sprzedania skrzynie na dwóch głosnikach alphard yakuza 30cm , skrzynia montowana przez wielokrotnego mistrza polski w db drag(czarny wartburg).W trumnie cisnęła 144,7 dB ,zmierzone profesjonalnym miernikiem.Pozdrawiam
TonyD

Post numer:#50  Postprzez Adrian » 23 cze 2008, o 20:27

TonyD napisał(a):Witam wszystkich :cool2: Jezeli komus brakuje basu mam do sprzedania skrzynie na dwóch głosnikach alphard yakuza 30cm , skrzynia montowana przez wielokrotnego mistrza polski w db drag(czarny wartburg).W trumnie cisnęła 144,7 dB ,zmierzone profesjonalnym miernikiem.Pozdrawiam

Wiem, że temat o car audio i basie ale na przyszłość na ogłoszenie o sprzedaży jest odpowiedni dział!
Adrian
Magister

Moje BMW: 320
Nadwozie: Coupe
Silnik: M20B20
Instalacja LPG: NIE
Silnik: MxxBxx

Poprzednia strona

Powrót do Car Audio & GPS