Wszystko co jest zwiazane z audio, nawigacją GPS'em, CB, TV itp.
Post numer:#46
przez lupanet » 9 mar 2008, o 01:15
bnd07 napisał(a):kable sa ok, wzmak tak samo /w gibonie wszystkko gra jak nalezy/
Skoro wszystko jest ok (tak twierdzisz) to po co zadajesz pytania?
--- Miejsce na Twoją reklamę ---
-
lupanet
- Student
-
- Moje BMW:
- Nadwozie: -------
- Silnik:
- Instalacja LPG: ---
Post numer:#47
przez Marian » 12 mar 2008, o 02:40
no walsnie?? ^^ jak dobrze gra to po co pytasz? a zle podlaczone? widzialem rozne wersje zle podlaczonego sprzetu:) przykladem moze byc kabel + podzielony na kilka czesci i znowu poskrecany bo gdzies nie mozna bylo przeciagnac itd itd rozne sa kwiatki wiec tylko gdybam

nawet w instrukcji radia jest schemacik jak nie nalezy podlaczac glosnikow

wszystko sie moze zdazyc

-
Marian
-
Post numer:#48
przez czort e34 » 12 mar 2008, o 12:19
wszystko oki bylo w Maluchu-fiacie 126p.... sprawa rozwiazana. masa byla podlaczona nie do aku bezposrednio
Lupanet racja po Twojej stronie, kabelek masy byl przykrecony do blachy a nie do aku.... nie wiedzialem o tym a samochod mam stosunkowo od niedawna
-
czort e34
-
Post numer:#49
przez TonyD » 23 cze 2008, o 16:57
Witam wszystkich

Jezeli komus brakuje basu mam do sprzedania skrzynie na dwóch głosnikach alphard yakuza 30cm , skrzynia montowana przez wielokrotnego mistrza polski w db drag(czarny wartburg).W trumnie cisnęła 144,7 dB ,zmierzone profesjonalnym miernikiem.Pozdrawiam
-
TonyD
-
Post numer:#50
przez Adrian » 23 cze 2008, o 20:27
TonyD napisał(a):Witam wszystkich

Jezeli komus brakuje basu mam do sprzedania skrzynie na dwóch głosnikach alphard yakuza 30cm , skrzynia montowana przez wielokrotnego mistrza polski w db drag(czarny wartburg).W trumnie cisnęła 144,7 dB ,zmierzone profesjonalnym miernikiem.Pozdrawiam
Wiem, że temat o car audio i basie ale na przyszłość na ogłoszenie o sprzedaży jest odpowiedni dział!
-
Adrian
- Magister
-
- Moje BMW: 320
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: M20B20
- Instalacja LPG: NIE
- Silnik: MxxBxx
Powrót do Car Audio & GPS