pewnie że dobre, jeszcze lepsze było jak je chciałeś kupićmiki napisał(a):Arczi e30 napisał(a):Andrzej nie obraź sie ale te felgi to chłam .. najgorsze alusy jakie dali do e30![]()
buahahaha dobre Arczi dobre![]()
![]()
Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.
Dodaj BMW-e30.PL do wyjątków w programie blokującym reklamy!
chyba tak , ale dokładnie to nie wiem, a teraz nie chce mi się szukaćneophyte napisał(a):Andrzej czy twoje fele to MS Design?
mi też bardziej się podobaja niz ori BBS, ale wiesz jak to jest są gusta i giściki, a niektórzy żyją w nieświadomościneophyte napisał(a):jeżeli miałbym wybierać między Twoimi a tymi szprychami to wolałbym te MSy.
kurcze EVIL nie mam pojęcia kto to kupił. Wiem tylko że paczka poszła do miejscowości w Polsce położonej w województwie mazowieckim, w powiecie żyrardowskim, w gminie Mszczonów.evil napisał(a):kupili je jacyś ciecie na szpan pod wiejską dyskoteką, gdzie chopaki napierdalają się lewarkami od E30 po plecach?
evil napisał(a):upili je jacyś ciecie na szpan pod wiejską dyskoteką, gdzie chopaki napierdalają się lewarkami od E30 po plecach?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość