Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.
Dodaj BMW-e30.PL do wyjątków w programie blokującym reklamy!
beryl napisał(a):Myśle, że przy solidnym zahaczeniu taka osłona pójdźie razem z miską, może tylko na lekkie ocierki. Te otworki to troche małe chłodzenie. Ja mam teraz normalną zawieche i mam spokój. Miałem obniżoną i zbierałem miskę z drogi :wink:
wojtass napisał(a):Witam.
Ktoś ma może coś takiego lub jakiś dobry pomysł na zrobienie takiej osłony bo już trzeci raz będę oddawał miskę do spawania. Chodzi mi konkretnie o jakieś zdjęcia lub szkic.
chociaż i na seryjnym zawieszeniu parkująć przodem do krawężnika czasem zaszuram... lepiej tym niż miską.
jak kogoś interesują głębsze szczegóły to mogę rozszeżyć temat w szczegółowy opis no i jakieś fotki jak tylko ktoś mi udzieli instruktarzu jak wystawić fotki na forum. Pozdrawiam Wszystkich 
Dramat, muszę jeździć po koleinach po ich grzbierach, na niektórych przejazdach kolejowych 1 km/h, nie wspomnę wtedy o progach
przy full obciążeniu każdy próg mój
Mam jakieś 12 cm do miski olejowej (nie mam osłony) przy pustym samochodzie, zapewne przy full obciązeniu jest pewnie 8. Nie da się jeździć w Polsce takim czymś! Wymieniam zawiechę na nową i wstawiam wyższe opony.
abrover napisał(a):miska jest u mnie niżej niż pas przedni wraz z dokładką
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości