[ x ]
!!! Zablokowałeś pokazywanie reklam !!!

Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.

silnik z 36 do e30 1.8 m40

Wszystko co dotyczy alarmów, centralnych zamków, oświetlenia itp.

silnik z 36 do e30 1.8 m40

Post numer:#1  Postprzez darekbuza » 17 cze 2008, o 12:38

witam to moj pierwszy post szukałem ale nie moglem znaleść znalazlem tylko info o tym ze nie ma duzo problemow z tym a chodzi o elektryke silnika a dokladnie o podłaczenie z buda. wyjasniam przełozyłem silnik z e 36 do mojej e30 wraz ze skrzynia ikompem ale nie pasuje kostka ktora łaczy silnik z buda inne wejscia i dlatego mam pytanie czy ktos mi pomoze tz.jak przerobicz kostke z wiązki z silnika zeby pasowała do budy ma ktoś moze dokladny opis prosze o pomoc nie wiem co zrobic :mad2:
Ostatnio edytowano 17 cze 2008, o 16:32 przez darekbuza, łącznie edytowano 1 raz
darekbuza

Re: silnik z 36 do e30 18 m40http://bmw-e30.pl/templates/sof

Post numer:#2  Postprzez Waski » 17 cze 2008, o 14:18

darekbuza napisał(a):witam to moj pierwszy post szukałem ale nie moglem znaleść znalazlem tylko info o tym ze nie ma duzo problemow z tym a chodzi o elektryke silnika a dokladnie o podłaczenie z buda. wyjasniam przełozyłem silnik z e 36 do mojej e30 wraz ze skrzynia ikompem ale nie pasuje kostka ktora łaczy silnik z buda inne wejscia i dlatego mam pytanie czy ktos mi pomoze tz.jak przerobicz kostke z wiązki z silnika zeby pasowała do budy ma ktoś moze dokladny opis prosze o pomoc nie wiem co zrobic :mad2:

ucinasz złoncze z silnika e36 spinasz wiązke z starym złączem i wszystko smiga zepnij najpier kolorami powino ci auto odpalic napisz do wrony na gg on mi podawał jaki kabel z którym spiąc zeby to smigało :)
zapraszam na fejsa do polubienia czerwonych e30 pełno zdjęć i tapet czerwonych i innych e30 http://www.facebook.com/E30RedLove

K> karoserie e30 wąska lampa stan nadająca się jeszcze do ożywienia auta im starsza tym lepsza
Waski
Profesor

Moje BMW: 3xx
Nadwozie: Coupe
Silnik: MxxBxx
Instalacja LPG: NIE
Kolejne BMW: 325i

Post numer:#3  Postprzez darekbuza » 18 cze 2008, o 14:25

dzieki za info ale szukalem a wrony nie ma na tym forum :jawdrop: czy ktos mi pomoze poda opis kabli ktory kolor do ktorego :cry:
darekbuza

Post numer:#4  Postprzez Waski » 18 cze 2008, o 15:33

zapraszam na fejsa do polubienia czerwonych e30 pełno zdjęć i tapet czerwonych i innych e30 http://www.facebook.com/E30RedLove

K> karoserie e30 wąska lampa stan nadająca się jeszcze do ożywienia auta im starsza tym lepsza
Waski
Profesor

Moje BMW: 3xx
Kolejne BMW: 325i

Post numer:#5  Postprzez darekbuza » 19 cze 2008, o 10:46

dzieki nie wiem co mi sie stalo jak to mogłem przegapic :bag:

[ Dodano: 20-06-2008, 07:38 ]
witam ponownie polecony mi wrona sie nie odzywa a ja potrzeboje pomocy w połonczeniu tych kabli prosze o pomoc bardzo mi zalerzy :( :lol:
darekbuza

Powrót do Elektryka & Oświetlenie