[ x ]
!!! Zablokowałeś pokazywanie reklam !!!

Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.

Pioneer czy Clarion do e30 :O ?? RADIO DO BEEMKI

Wszystko co jest zwiazane z audio, nawigacją GPS'em, CB, TV itp.

Post numer:#31  Postprzez deeste » 23 maja 2008, o 22:30

malinosia napisał(a):
deeste napisał(a):no eleganckie radio :) moze tez na takie sie skusze... wazne zeby pasowało do deski , nie chce mieć kosmosu w środku auta ;p

jak nie chcesz kosmosu,to polecam CLARION DB 268 RMP,bez kolorowych migajacych swiatelek itp,a gra swietnie.Klasyczny ksztalt,super pasuje do auta.A moze widziales,bo to moje autko ogladales na Jet-cie w Toruniu(czernidlo od T :lol: omka!)

No w koncu jakis odzew na tym forum z waszej strony :P pamiętam pamiętam... spoiler do dziś ladnie wygląda !! :) a te radio tez spoko.. tylko troche drogie.. albo źle szukam :P
deeste
Moderator

Moje BMW: 325i
Nadwozie: Sedan
Silnik: M20B25
Instalacja LPG: NIE

Post numer:#32  Postprzez KosMon » 10 cze 2008, o 22:30

A co powiecie o Blaupunkcie Calgary albo Essen - ma ktoś któryś z tych lub wogóle jaakis tej marki??
KosMon

Post numer:#33  Postprzez lysy192 » 28 cze 2008, o 06:39

pioneer tylko jedynie i wyłacznie najlepsze radja pod wzgledem sterowania i jakisci dzwieku kup deh 7400 lub 7500 kosy ewenyualnie deh 8000 i wyzej. ja mam teraz deh 7000 ub najnowszy model poniewaz chciałem z usb działa perfrcto pozdro
lysy192

Post numer:#34  Postprzez zygi1066 » 28 cze 2008, o 08:30

KosMon, nie wiem czy o to Ci chodzi, ale znajomy kupił fajne radio na karty pamięci. właśnie blaupunkta. super sprawa! nagrywasz na kompie, wrzucasz do radia i słuchasz :D
zygi1066
Profesor

Moje BMW:
Nadwozie: -------
Silnik:
Instalacja LPG: ---

Post numer:#35  Postprzez ardim » 29 cze 2008, o 14:19

A orientuje się ktoś czy to radio ma standartowe ISO z tyłu? http://www.allegro.pl/item385418795_cla ... _vat_.html

czy jakieś przejściówki trzeba.
ardim

Post numer:#36  Postprzez pedzels » 29 cze 2008, o 17:23

napewno ma iso bo takie radyjko mam podpinasz i gra
pedzels
Stażysta

Moje BMW:
Silnik:

Post numer:#37  Postprzez ardim » 30 cze 2008, o 06:57

pedzels napisał(a):napewno ma iso bo takie radyjko mam podpinasz i gra

dzięki :cool2:
ardim

Post numer:#38  Postprzez FeelDy » 30 cze 2008, o 07:20

jedyne co moge napisac... NIE KUPUJ SONY !!!!! :duh: a na pewno nie xplod!!! :mad2: :mad2: a reszta jak wyzej CLARION PIONEER tyle ze jeszcze dorzucę JVC kumpel ma ...w nexii :mrgreen: i chce mu budę rozwalić :lol:
swiec panie nad jej dusza
Obrazek
!!! czas dopieszczania :D!!!
FeelDy
Stażysta

Moje BMW:
Silnik:

Post numer:#39  Postprzez lincoln » 30 cze 2008, o 11:31

A ja polecam blaupunkta do e30, nie ma mocno wystajacego panela, wygaldaem pasuej do e30, ja mam jakiesgos skromnego z navi, bez mp3 i gra bardzo miło (własnie dzieki brakowi mp3) i łądnie sie komponuje! Szkoda, ze ALpine nie pasuej do wnetrza, bo to bdb propozycja!
lincoln

Post numer:#40  Postprzez lysy192 » 30 cze 2008, o 12:48

ja itak nadal uwazam ze najlepszy bedzie pioneer
lysy192

Post numer:#41  Postprzez lincoln » 30 cze 2008, o 19:41

Aha, dodom, że miaełm załozonego deh 4500, to wygladał na mega wiesniako w ewnetrzu!
lincoln

Post numer:#42  Postprzez lysy192 » 1 lip 2008, o 18:04

no to zależy dla niektórych liczy sie wygląd radja a dla niektórych jakośc gust to gust
lysy192

Post numer:#43  Postprzez kubex » 2 lip 2008, o 10:13

ja ostatnio kupiłem clarion db 288 z wyjsciem usb i aux i powiem ze dzwiek przenosi zajeb...e . przed zkupem czytałem(min w brytyjskim wydaniu bmw performance bardzo pozytywnie sie wypowiadali) i pytałem ludzi o te radia wszyscy mowili ze to górna połka czysty dżwiek itd. poza tym byłem nastawiony na zakup prostego radia bez zadnych zbednych wielkich wyswietlaczy czy bajerów których w zasadzie i tak nie używamy!!!!!! Radio spisuje sie bardzo dobrze jestem zadowolony. dodam jeszcze ze cena mojego modelu w sklepie to ponad 600zł a na allegro z gwarancja kupiłem za 400zł. no i kolorystycznie pasuje do surowego kokpitu e30 ten sam kolor wszystko sie komponuje. wybor nalezy do Ciebie ale ja bym kupił clarion jest poprostu ładne i stonowane.
kubex

Post numer:#44  Postprzez deeste » 2 lip 2008, o 15:43

kubex napisał(a):ja ostatnio kupiłem clarion db 288 z wyjsciem usb i aux i powiem ze dzwiek przenosi zajeb...e . przed zkupem czytałem(min w brytyjskim wydaniu bmw performance bardzo pozytywnie sie wypowiadali) i pytałem ludzi o te radia wszyscy mowili ze to górna połka czysty dżwiek itd. poza tym byłem nastawiony na zakup prostego radia bez zadnych zbednych wielkich wyswietlaczy czy bajerów których w zasadzie i tak nie używamy!!!!!! Radio spisuje sie bardzo dobrze jestem zadowolony. dodam jeszcze ze cena mojego modelu w sklepie to ponad 600zł a na allegro z gwarancja kupiłem za 400zł. no i kolorystycznie pasuje do surowego kokpitu e30 ten sam kolor wszystko sie komponuje. wybor nalezy do Ciebie ale ja bym kupił clarion jest poprostu ładne i stonowane.

moglbys zrobic fotke kokpitu a tym radiem ? :) byłby komplecik fotek :D
deeste
Moderator

Moje BMW: 325i
Nadwozie: Sedan
Silnik: M20B25
Instalacja LPG: NIE

Post numer:#45  Postprzez kubex » 2 lip 2008, o 18:32

pewnie juz dawno kupiłes radyjko ale i tak wrzuce fote dla potomnych :)

Obrazek
kubex

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Car Audio & GPS