Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.
Dodaj BMW-e30.PL do wyjątków w programie blokującym reklamy!
lysy192 napisał(a):witam skomletowałem juz swój sprzet car audio skład: radio pioneer deh p7000ub, głośniki przód Infinity reference 5010cs, sub infinity kappa perfect 12.1 1400w wzmacniacz pyle PLA 4120 co o tym myslicie???? teraz moje pytanie czy wie ktos może gdzie moge zgłosić sie o wykonanie małej zabudowy bagażnika w okolicach radomia najlepiej chodzi mi tylko o goła zabudowe bez obszycia i montażu i ile takie cos może kosztowac??? czekam na propozycje.

szewczu napisał(a):jwsli chodzi ci o boki z przodu to zobacz w galeri jak mam zrobione na drzwiach
lupanet napisał(a):zygi1066, wszystko da rada ale czy jest sens? Jest taka regola ze nie podpina sie dwoch roznych glosnikow pod jeden kanal procz systemow wielodroznych. Dlaczego? a dlatego ze ten gorszy glosnik zagluszy ten lepszy, zadne zwrotnice nie pomoga tylko dodatkowo skaplikuja sprawe. Chcesz miec glosniej to kup wzmacniacz innego sensownego wyjscia niewidze.
zygi1066 napisał(a):szewczu napisał(a):jwsli chodzi ci o boki z przodu to zobacz w galeri jak mam zrobione na drzwiach
Boki to możesz i u mnie zobaczyćChodzi mi o tył
lupanet napisał(a):zygi1066, wszystko da rada ale czy jest sens? Jest taka regola ze nie podpina sie dwoch roznych glosnikow pod jeden kanal procz systemow wielodroznych. Dlaczego? a dlatego ze ten gorszy glosnik zagluszy ten lepszy, zadne zwrotnice nie pomoga tylko dodatkowo skaplikuja sprawe. Chcesz miec glosniej to kup wzmacniacz innego sensownego wyjscia niewidze.
Nie ma być głośniej, bo takie coś już przerabiałem w domu mając 12 lat.tylko że ma być lepiej. To, że zagłuszy to wiem o tym. chce mieć głośniki z tyłu w półce i w tylnych bokach. tak jak to monują w dzisiejszych autach (przód, półka i np. drzwi tylnie) I chodzi mi tylko o to, czy da rade rozczepić kanał na 2. Albo w takim razie jak montują po 2 głośniki w przednich drzwiach? To też sprawka wzmacniacza?
[ Dodano: 05-07-2008, 09:38 ]
Lupanet, ale widzę centrum dowodzenia zrobiłeś sobie zajebiate
Wojtek-E30 napisał(a):Lepiej to na pewno nie będzie jak podepniesz 6 głośników pod radio, a czemu tak zależy ci na scenie dla pasarzerów z tyłu - pamiętaj że najważniejszy jest zawsze przód. Kup wzmacniacz 4kanałowy, 4X50 wystarczy na głośniki, podpinasz 4 głośniki do wzmaka 2 pod radio i tak będzie najlepiej - wzmacniacz wcale nie musi być wyznacznikiem mocy, daje on także dużo lepszą jakość niż radio. A to że w nowych autach jest czasami nasrane głośników to wcale nie oznacza jakości dźwięku - przeważnie są one bardzo kiepskie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości