[ x ]
!!! Zablokowałeś pokazywanie reklam !!!

Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.

Kostka pod kierownicą.

Wszystko co dotyczy alarmów, centralnych zamków, oświetlenia itp.

Kostka pod kierownicą.

Post numer:#1  Postprzez Shogo318is » 17 sie 2008, o 14:12

Panowie mam pewien problem. Staram sie doposażyć swojego IS-a a cała elektryka jest wpinana w tą białą kostkę pod kierownicą. U mnie nie mam tam prawie żadnego wyjścia. Co z tym można zrobić???? Jest możliwość wyprowadzenia wszystkiego???? albo przełożenia całej skrzynki bezpiecznikowej i kostki z modelu w którym są wyjścia???? Albo gdzie ewentualnie można podpinać wszystko w zamian. Teraz montuje szyber to mogę podpiąć pod stacyjkę ale więcej w tamto miejsce sie już nie da. Czekam na propozycje.
Shogo318is
Student

Moje BMW: 318is
Nadwozie: Coupe
Silnik: M44B19
Instalacja LPG: NIE
Silnik: MxxBxx

Post numer:#2  Postprzez kresek » 17 sie 2008, o 21:06

U mnie zawsze bylo duzo miejsca w kostce. mozesz wymienic skrzynke z bezpiecznikami tylko ona idzie do kostki pod kierownica i z cala instalka od elektryki szyb i zamka lamp takze roboty troche jest, ale jest mozliwe sam przekladalem instalke z 325 do 316. czas roboczy 4h
kresek

Post numer:#3  Postprzez Shogo318is » 18 sie 2008, o 18:05

Ja narazie z elektryki to mam ..... NIC :roll: więc muszę tylko wymienić skrzynkę bezpiecznikową na taką z dużą ilością wyjść tak??? i jeszcze jedno. Czy np od m20 wszystko będzie pasować do 4-ro garówki???
318is BD Breyton
Shogo318is
Student

Moje BMW: 318is
Nadwozie: Coupe
Silnik: M44B19
Instalacja LPG: NIE
Silnik: MxxBxx

Powrót do Elektryka & Oświetlenie