osłonę taką z grubej blachy mam w drugej Beemce i powiem szczerze przydzwoniłem pare razy na leśnej drodze i ta blaszka sie zbliżyła do misy wiec pożądnego ciosa jakby dostała to by misa nie ocalałaNasze forum utrzymuje się dzięki nim.
Dodaj BMW-e30.PL do wyjątków w programie blokującym reklamy!
osłonę taką z grubej blachy mam w drugej Beemce i powiem szczerze przydzwoniłem pare razy na leśnej drodze i ta blaszka sie zbliżyła do misy wiec pożądnego ciosa jakby dostała to by misa nie ocalała

abrover napisał(a):Miałem 8cm na zwykłym zawiasie ale z ciętymi sprężynami i niestety zajebałem panewki...
jedno do drugiego? Bo z tego co pamiętam to stwierdziłeś, że panewy padły przez kijowy olej...marcin77 napisał(a):abrover napisał(a):Miałem 8cm na zwykłym zawiasie ale z ciętymi sprężynami i niestety zajebałem panewki...
A co ma
jedno do drugiego? Bo z tego co pamiętam to stwierdziłeś, że panewy padły przez kijowy olej...

drivere30 napisał(a):wzkurczak, o kurczątko ,ja bym nawet z parkingu nie wyjechał(śpiące policjanty) - musisz szybko zapodać jakąś pancerną osłone bo szkoda misy

wzkurczak napisał(a):na koleinach sie zaczyna prawdziwy HARDKOR![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości