[ x ]
!!! Zablokowałeś pokazywanie reklam !!!

Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.

zniknęły kierunki!!! Dobry elektryk w Białymstoku?????

Wszystko co dotyczy alarmów, centralnych zamków, oświetlenia itp.

zniknęły kierunki!!! Dobry elektryk w Białymstoku?????

Post numer:#1  Postprzez santos666 » 28 sie 2008, o 20:46

w mojej kombicy znikły kierunki raz działają raz nie .................. teraz już wogle ,

próbowałem samemu sie czegoś doszukać bezbieczniki , żarówki itp. w końcu zdjąłem kiere i plastiki , dobrałem się do wiązek , znalazłem jedno spalone łacze w jednej z kostek , potem masę taśmy izolacyjnej , a pod nią kilkanaście przewodów jawnie spalonych, jak by kiedyś jakiś zasrany niemczur jakieś mega zwarcie zrobił , no ku......wa sajgon w ch.....uj.

Dodam ze "do teraz" wszystko działało , i nadal działa na tych popalonych kablach oprócz kierunków...

SAM NIE OGARNE TEGO BAJZLU.... POLEĆCIE MI JAKIEGOŚ DOBREGO ELEKTRYKA W BIAŁYMSTOKU....

nawet doszukałem się jakiegoś wolnego napięcia "zaizolowanego" końcówką od długopisu... :mad2: i centralki od alarmu sprzężonej z centralnym....ossstro po 4 latach.... :duh:
-----DZIDADWIEŚCIE-----

8
santos666
Student

Moje BMW:
Nadwozie: -------
Silnik:
Instalacja LPG: ---

Post numer:#2  Postprzez LinekWpr » 28 sie 2008, o 22:49

tylko kierunkow brak? moze to przekaznik ja tez ostatnio z nim walczylem a znajduje sie on tez pod oslona przy kierownicy.
LinekWpr

Post numer:#3  Postprzez Iro » 28 sie 2008, o 22:58

lub przelacznik sie spierd...
Iro

Post numer:#4  Postprzez Antonio » 28 sie 2008, o 23:57

Zajedz do mnie, podmienimy przerywacz, jak jego wina to mam gdzies drugi dzialajacy. A jak to nie to, to zadzwoni sie do Grzesia i przyjedzie zrobi nowa wiazke bo ostatnio to jego ulubione zajecie :D
Antonio

Post numer:#5  Postprzez santos666 » 29 sie 2008, o 23:05

a widzisz Antonio , zajechałem do tego elektryka pod wiaduktem koło ronda poleska tysiąclecia , pomimo tego sajgonu pod kiera koleś rozmontował kiere i plastiki ,wyjął przerywacz , rozebrał go coś tam " podkręcił " i działa jak rakieta , zapłaciłem 20 zł za 10 min roboty , no kozak , wiedział odrazu czego szukać ...

a z tym silnikiem to niby mi nie trzeba ale bede pamiętał , cholera ja mam wszystko w oryginale i nie chce se zakatować , może bym zabrał na wszelki wypadek , ile byś chciał za motor????przerzuce na wiosne, poszaleje troche...

wogle myślałem nad nowym autem , ale kooorwa po co mi z 20-30 tysi wyrzucać na innego dużego 8-10 latka , jak se wrzuce z 5 tysi w moją beje i bede latał do emerytury kozackim autem....hihihihihihihhi

inna sprawa ze nie moge sie odczepić od merca w 140 3.0dyyyyy na wypasie....hmmmm.... :kie: :kie: :kie: :kie:
-----DZIDADWIEŚCIE-----

8
santos666
Student

Moje BMW:
Nadwozie: -------
Silnik:
Instalacja LPG: ---

Powrót do Elektryka & Oświetlenie