[ x ]
!!! Zablokowałeś pokazywanie reklam !!!

Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.

lusterka

Wszystko co dotyczy alarmów, centralnych zamków, oświetlenia itp.

lusterka

Post numer:#1  Postprzez BeMek_E30 » 27 wrz 2008, o 19:12

witam mam problem taki ze nie działaja u mnie lusterka zadnej odpowiedzi gdzy chce ustawic czyja to moze byc wina??? silniczki spalone czy włacznik???
BeMek_E30

Post numer:#2  Postprzez kipper1987 » 27 wrz 2008, o 19:22

moze poprostu sam bezpiecznik?
Obrazek
kipper1987
Student

Moje BMW:
Nadwozie: -------
Silnik:
Instalacja LPG: ---

Post numer:#3  Postprzez BeMek_E30 » 27 wrz 2008, o 20:37

szukałem spalonego ale wszystko jest ok nie wiem co jest moze ten przekaznik sie zwalił???;/
BeMek_E30

Post numer:#4  Postprzez matisik » 27 wrz 2008, o 20:49

najpierw sprobuj wyczyscic styki. Podważasz elegancko ten przełącznik od lusterek, czyścisz styki i powinno być gites. Raczej nie mozliwe zeby dwa silniczki były spalone. Zostaw sobie sprawdzanie silników na koniec, bo ciężko się zakłada te szkła
matisik

Post numer:#5  Postprzez Strzelba » 27 wrz 2008, o 22:31

popatrze jeszcze czy nie sa zasniedziale styki w tej duzej kostce co jest na slupku w dzwiach kierowcy
Nie zadawaj mi na PW pytań po co, dlaczego itp - nie odpowiem, a Ty dostaniesz bonusik. Forum jest do zadawania pytań!!!
NIE ODPISUJE NA PW DOTYCZĄCE DOSTĘPU DO GIEŁDY i SMSy chyba że chcesz bonusik

Czapki bejsbolówki z logo forum
Strzelba
Administrator

Moje BMW: 328iC
Nadwozie: Cabrio
Silnik: M52B28
Instalacja LPG: NIE
Kolejne BMW: 318iS
Nadwozie: Coupe
Silnik: M42B18

Post numer:#6  Postprzez skovronek » 27 wrz 2008, o 22:40

u mnie bylo to samo i okazalo sie ze byly zasniedziale styki w przelaczniku- napsikalem do srodka jakiegos srodka do czyszczenia stykow i powoli zaczelo dzialac
skovronek

Post numer:#7  Postprzez BeMek_E30 » 28 wrz 2008, o 20:00

nom dzieki sprubuje jutro bede sie bawił a jeszce mam takie jedno pytanie mam wycieraczki na lampach orginalne i tez nie działaj albo nie umiem ich właczyc co zrobic???
BeMek_E30

Post numer:#8  Postprzez miki » 28 wrz 2008, o 21:02

wymontuj i oddaj mi :)
miki

Post numer:#9  Postprzez BeMek_E30 » 29 wrz 2008, o 18:37

o nie ...nie odam nikomu;p przeczysciłem wtyki i :cen: nic????? co moze byc jeszcze??
BeMek_E30

Post numer:#10  Postprzez Strzelba » 30 wrz 2008, o 11:34

BeMek_E30 napisał(a):o nie ...nie odam nikomu;p przeczysciłem wtyki i :cen: nic????? co moze byc jeszcze??

mozesz miec nie ten co trzeba przekaznik od wycieraczek i jaka masz manetke od wycieraczek wciskana czy nie bo jak nie to nie odpalisz ich a zreszta bylo juz na temat "instnsywnego mycia" w e30
Nie zadawaj mi na PW pytań po co, dlaczego itp - nie odpowiem, a Ty dostaniesz bonusik. Forum jest do zadawania pytań!!!
NIE ODPISUJE NA PW DOTYCZĄCE DOSTĘPU DO GIEŁDY i SMSy chyba że chcesz bonusik

Czapki bejsbolówki z logo forum
Strzelba
Administrator

Moje BMW: 328iC
Nadwozie: Cabrio
Silnik: M52B28
Kolejne BMW: 318iS
Nadwozie: Coupe
Silnik: M42B18

Post numer:#11  Postprzez BeMek_E30 » 30 wrz 2008, o 19:48

nie widze zadnej menatki i zadnego przełocznika nie wiem sam a wycieraczki były montowane orginalnie jak widac z vinu no i bmka jest ze szwecji.
BeMek_E30

Post numer:#12  Postprzez luk869 » 13 paź 2008, o 02:34

A u mnie działa lewe lusterko a prawe nie... Ma ktoś jakiś pomysł? Silniczki sa dobre bo zamieniałem je. Jak przełącze na prawe lusterku i próbuje regulować to jest taki dźwięk jakby się chciało ruszyć ale- lewe lusterko... Może ten joystik szlak trafił?
pisma procesowe, podania/wnioski, ubezpieczenia, odszkodowania

luk.golebiewski.kancelaria@gmail.com

koparka-otwock.com.pl

koparka-warszawa.com.pl

zakładanieogrodów.com.pl (z polskimi znakami!)
luk869
Stażysta

Moje BMW:
Nadwozie: -------
Silnik:
Instalacja LPG: ---

Post numer:#13  Postprzez miki » 13 paź 2008, o 17:07

aby to sprawdzic spotkaj sie z kims kto ma to sprawne i podmiencie na chwile u siebie - rozwieje szybko watpliwosci
miki

Post numer:#14  Postprzez orzel811 » 14 paź 2008, o 10:47

luk869 napisał(a):A u mnie działa lewe lusterko a prawe nie... Ma ktoś jakiś pomysł? Silniczki sa dobre bo zamieniałem je. Jak przełącze na prawe lusterku i próbuje regulować to jest taki dźwięk jakby się chciało ruszyć ale- lewe lusterko... Może ten joystik szlak trafił?

na bank styki, ja miałem u siebie ten sam objaw z prawym lusterkiem, to okazało się że styki w słupku były nie teges, weź papier ścierny i po przecieraj je,( ja tak zrobiłem i na końcu zapsikałem je plakiem hehe ale działa i to pięknie :mrgreen: )
pozdrawiam
orzel811

Powrót do Elektryka & Oświetlenie