Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.
Dodaj BMW-e30.PL do wyjątków w programie blokującym reklamy!
Wojtek-E30 napisał(a):Wzmacniacz jak najbardziej wskazany, pod radiem te głośniki nawet się nie rozgrzeją porządnie. Kup jakąś 4kanałówkę i podłącz zarówno przód jak i tył - różnica w graniu nieporównywalna. Ten sam głośnik pod radiem i pod wzmakiem zagra całkiem inaczej, pod wzmakiem większa elastyczność i głębia, dużo większe możliwości ustawienia - odcinasz sobie wysokie lub niskie w zależności jak ci się podoba.
Moja rada - bierz wzmaka a na pewno nie będziesz żałował, tym bardziej sie przyda jak się zdecydujesz na suba.
I tylko 4kanałówkę.
zygi1066 napisał(a):Wojtek-E30 napisał(a):Wzmacniacz jak najbardziej wskazany, pod radiem te głośniki nawet się nie rozgrzeją porządnie. Kup jakąś 4kanałówkę i podłącz zarówno przód jak i tył - różnica w graniu nieporównywalna. Ten sam głośnik pod radiem i pod wzmakiem zagra całkiem inaczej, pod wzmakiem większa elastyczność i głębia, dużo większe możliwości ustawienia - odcinasz sobie wysokie lub niskie w zależności jak ci się podoba.
Moja rada - bierz wzmaka a na pewno nie będziesz żałował, tym bardziej sie przyda jak się zdecydujesz na suba.
I tylko 4kanałówkę.
no ale jeśli moje alpiny mają tylko 35W? na 4 om, a JBL ma 100 na 2om? czyli jakby było 35W/50W? czy może sie myle? ale skoro ma poprawic jakość dźwięku...
jakieś propozycje co do wzmacniacza?
evil napisał(a):a co to ten Xetec? pierwszy raz słyszę...
.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości