[ x ]
!!! Zablokowałeś pokazywanie reklam !!!

Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.

mp3 transmiter - warto?

Wszystko co jest zwiazane z audio, nawigacją GPS'em, CB, TV itp.

Post numer:#16  Postprzez Griegu » 4 lis 2008, o 21:25

błeeeeeeeeeeee to jest tandeta :bag: jakosc dzwieku jest tragiczna, najlepsze dobre radyjo :mrgreen:
Griegu

Post numer:#17  Postprzez Paul » 4 lis 2008, o 22:15

teraz Wam się wzięło na opinie jak ja tego od pół roku używam :P

Nie podzelam Waszych opinii bo nie narzekam, jakoś dźwięku JEST gorsza i to słyszalnie ale jest na tyle dobra że nie ma co marudzić, przy seryjnych głośnikach i radiu z '90 (do niedawna ori bavaria od niedawna Grundig - taki szły z fabryki) jest ok, oczywiście gdybym miał Sony Xplod w aucie a nie w pokoju na półce i pełen zestaw nowych głośników to mnie jakoś drażniła, ale że Sony srebrny bardziej pasuje na półce niż w aucie to nie będę wymyślał.

Jako rozwiązanie przejściowe, zanim nie wmontuje sobie wymarzonego zestawu głosników Hertz, i nie pomyślę nad ukrytym wzmacniaczem to wyjście jest dobre :)
Paul
Profesor

Moje BMW: 320i
Nadwozie: Cabrio
Silnik: M20B20
Instalacja LPG: NIE

Post numer:#18  Postprzez PIT3R » 5 lis 2008, o 12:11

Jak dla mnie ten transmitter to pomyłka. W swoim starym kaseciaku Sony używam adaptera kasetowego do podłączenia iPoda i jakość jest zaskakująco dobra jak na tego rodzaju półśrodek i kasety nie wypluwa ale to pewnie zależy od jakości danego produktu. W każdym razie to tylko do czasu jak kupię radyjko Alpinea z systemem iPod ready.
PIT3R

Poprzednia strona

Powrót do Car Audio & GPS