Post numer:#1
przez xstick » 27 lis 2008, o 09:10
A witawitam, mam problem, z elektryką tylko od czego by tu zacząć... moze od tego ze cos mi rozładowuje akumulator srednio raz na tydzien, poza tym swieci mi non stop kontrolka ręcznego, a plyn hamulcowy jest, skaczą mi liczniki, termeratury i ten do mierzenia spalania benzajny pod obrotomierzem, objawia sie to tym ze stoi na 0( bo jezdze na gazie) potem zaczyna sie ubjać i tak srednio raz na 5 minut buja do konca skali i spowrotem, albo odchyla sie od 0 o powiedzmy 1/3 sklali i tak zostaje. O tyle samo co odchyli sie tem miernik odchyla mi sie wskaznik od kontrolki temperatury, i jeszcze czesto przygasają mi wszystkie prądy ledwo widac podswietlenie dechy, swiatla ledwo sie zarzą, a i radio mi gasnie, w sumie pamietam ze od tego sie zaczęło najpierw zgasło mi radio potem prądu brakło nie moglem zapalic, postal chwile i zaskoczyl, sprawdzalem klemy niby ok , w bagazniku lampke mam wylączoną , zapomnialem dodac ze mam w aucie wzmacniacz 800tke zamontowaną i dosyc sporą bube poradzcie cuś jak możecie bo lipa oj lipa... nie wiem co to moze byc...PZDR