Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.
Dodaj BMW-e30.PL do wyjątków w programie blokującym reklamy!
Grzesiek2290 napisał(a):Jak komuś nadal za nisko miska to niech na sucha sobie sprawi
pocisk997 napisał(a):Jak komuś nadal za nisko miska to niech na sucha sobie sprawi
Co to znaczy?
MrUw@ napisał(a):To zastosowanie bardziej ze sportowych aut... Gdzie niema miski olejowej jako takiej (ktora znajduje sie ponozej wału korbowego silnika) Tylko Olej jest zebrany w oddzielnym od silnika zbiorniku i za pomoca smoka pompy oleju doprowadza sie go do miejsc ktore maja byc nim smarowane....
IMO Kiepska opcja w e30 do jazdy miejskiej:D
pocisk997 napisał(a):IMO Kiepska opcja w e30 do jazdy miejskiej:D

pocisk997 napisał(a):Wlasnie chcialbym to zastosowac, tylko nie bardzo wiem jak to zrobić, ewentualnie zrobiś płytszą miske olejową, tylko automatycznie trzeba byłoby wlać mniej oleju, zeby jego górny poziom został zachowany, ale wydaje mi sie ze to niema racji bytu:/
pocisk997 napisał(a):Masz jakieś informacje na ten temat?
Co znaczy IMO???
Grzesiek2290 napisał(a):Zeby zrobic sucha miske w jakims samochodzie to na dobry pcozatek trzeba rozgryźć całe smarowanie silnika i obcykac wszystkie kanały olejowe.

pocisk997 napisał(a):A mi sie wydaje ze nie trzeba do konca wiedzieć wszystkiego na ten temat kanalów smarujących
pocisk997 napisał(a):ale sądzisz ze ta sietka jest niezbędna?
pocisk997 napisał(a):Od czego jest ta miska???

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości