[ x ]
!!! Zablokowałeś pokazywanie reklam !!!

Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.

Felgi BBS - cena?

Wszystko na czym sie toczą E30-stki

Post numer:#16  Postprzez jawor735 » 7 lis 2008, o 01:12

hehe, tak przeczytalem temacik i sie zasmialem lekko :) fajnie tak trafic nie ? Jak tam kolego felgi poszly osobno czy z autem sprzedales ?
jawor735

Post numer:#17  Postprzez Menl » 7 lis 2008, o 13:00

jak poszly razem z autem to wezcie namiary na kupca bo moze sam sie nie zna i jak ktos zaproponuje mu 800-1000zl to byc moze opchnie wam.
Menl

Post numer:#18  Postprzez jawor735 » 7 lis 2008, o 15:47

wlasnie dlatego zapytalem jak je sprzedal :lol: :lol: :lol: :lol:
jawor735

Post numer:#19  Postprzez cwiko » 1 gru 2008, o 17:35

Witam Witam ;)

dawno odwiedzalem to forum wiec wybaczcie ze nie odpisalem wczesniej...

Za same felgi wziąłem 1500 zł, sprzdalem je razem z samochodem... kolega kupil samochod tylko dla tych felg :roll:

1500 zł mysle ze to byla dobra cena patrzac na to ze nie byly one w najleprzym stanie...

Jesli kupiec Mojego autka peczyta ten post to prosze wystaw fotke co i jak z nimi zrobilem 8), chetnie zobacze jak teraz wygladaja :D

pozdrawiam :kie:
cwiko

Post numer:#20  Postprzez deeste » 1 gru 2008, o 20:34

o kurde...... ale sie trafil rarytasik... a ze 8 calowe to moze być minus jak ktos chce większy rat walnąć ;d bo sie nie bedzie miescila w nadkolu....... fajne fele szkoda ze Ja nie mam takiego farta :d
deeste
Moderator

Moje BMW: 325i
Nadwozie: Sedan
Silnik: M20B25
Instalacja LPG: NIE

Post numer:#21  Postprzez Pawel735 » 4 gru 2008, o 18:11

cwiko napisał(a):Witam Witam ;)

dawno odwiedzalem to forum wiec wybaczcie ze nie odpisalem wczesniej...

Za same felgi wziąłem 1500 zł, sprzdalem je razem z samochodem... kolega kupil samochod tylko dla tych felg :roll:

1500 zł mysle ze to byla dobra cena patrzac na to ze nie byly one w najleprzym stanie...

Jesli kupiec Mojego autka peczyta ten post to prosze wystaw fotke co i jak z nimi zrobilem 8), chetnie zobacze jak teraz wygladaja :D

pozdrawiam :kie:

Siema

Nic jeszcze z nimi nie robiłem.Wyrzuciłem tylko opony.Czekam aż będę miał trochę więcej luźnych pieniędzy żeby zająć się tymi kołami .Na następny sezon mam nadzieję, że będą już gotowe.

PS.Nie wiem Panowie nad czym się tak rozczulacie.To tylko 15 cali a wcale nie była to okazja cenowa za te pieniądze biorac pod uwage ze dwa ranty są w opłakanym stanie (między innymi wymagaja prostowania).Kupiłem je tylko i wyłącznie dlatego bo było na miejscu.Młode z Was jeszcze chłopaki, mało widzieliście pewnie dlatego rajcuje Was byle RS.

Pozdro
Pawel735

Post numer:#22  Postprzez Menl » 5 gru 2008, o 00:19

Pawel735 napisał(a):.Młode z Was jeszcze chłopaki, mało widzieliście pewnie dlatego rajcuje Was byle RS.

to Ty chyba jeszcze mlody jestes albo tniesz tu glupa ze niby zadna rewelka za 15" RSy z roztawem 4x100. Wystarczy przeprowadzic prosta renowacje z prostowaniem i polerka rantow zamykajac sie w 300zl lacznie z galwanizacja srubek a komplet spokojnie sie sprzedaje na ebayu niemieckim za 2500-3000pln. Ale co ja Ci bede tu pisal znajac twoje poprzednie graty sprzedawane na allegro.
Menl

Post numer:#23  Postprzez Pawel735 » 5 gru 2008, o 00:30

Menel napisał(a):
Pawel735 napisał(a):.Młode z Was jeszcze chłopaki, mało widzieliście pewnie dlatego rajcuje Was byle RS.

to Ty chyba jeszcze mlody jestes albo tniesz tu glupa ze niby zadna rewelka za 15" RSy z roztawem 4x100. Wystarczy przeprowadzic prosta renowacje z prostowaniem i polerka rantow zamykajac sie w 300zl lacznie z galwanizacja srubek a komplet spokojnie sie sprzedaje na ebayu niemieckim za 2500-3000pln. Ale co ja Ci bede tu pisal znajac twoje poprzednie graty sprzedawane na allegro.

Jak są tacy co sa w stanie je kupić za te pieniądze to niech sobie kupują.Tam są trochę inne realia.Dla nich 2500 zł to tak jak dla nas 600zł.Według mnie RS 15 w rozmiarze 4x100 jest od groma i z powodzeniem mozna kupic w cenie 1200-1400 zł komplet.
Mnie felgi po renowacji wyniosą ok 2 tys zł - to nie mało.

Powiedz sam Menel - czy 1500 zł za 15 cali 4x100 w stanie do renowacji to mało ? Według mnie jest to normalna cena i wiem, że człowiek dostał naprawdę dobre pieniądze za to.
Pawel735

Post numer:#24  Postprzez Menl » 5 gru 2008, o 01:10

Pawel735, mi chodzi o to ze no rmalnie siedzac w Polsce mozesz wystawic taka aukcje na niemieckim ebayu i czekac a jak przyjdzie sezon to napewno sie sprzedadza..tak jak to czesto robi Barbi
Menl

Post numer:#25  Postprzez ANDRZEJ-BIELAK » 5 gru 2008, o 07:41

Moim skromnym zdaniem za 1500 zł te felgi poszły by i nawet teraz na allegro, napewno znalazł by się amator. Ja sam natomiat nie dał bym 1500 za same felgi.
Myśle że w przypadku ceny ma znaczenie model RS-a.
Moje niby "zajebiste" RM-y już mnie kosztowały 1200 zł a miałem się zmieścic w 1000.
Może być że jeszcze 2 felgi będą do prostowania to wogóle będzie okazja. :mad2:

Menel napisał(a):lacznie z galwanizacja srubek
ile taka usługa kosztuje????? Jak jest z trwałością powłoki galwanizacyjnej?????
ANDRZEJ-BIELAK

Post numer:#26  Postprzez Menl » 5 gru 2008, o 11:40

u nas w Warszawie kosztuje 1zl od srubki. Z twaloscia niestety nie wiem ale po odbiorze od galwanizatora wygladaja jak noweczki. Piter ostatnio odbieral do swoich RS 16"
Menl

Poprzednia strona

Powrót do Felunek & Opony