Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.
Dodaj BMW-e30.PL do wyjątków w programie blokującym reklamy!
Wojtek-E30 napisał(a):Jak mozesz otworzyć bagażnik to sprawa jest prosta - wyciągasz z prawego boczku wykładzinę, wkładasz rękę i wypychasz bolec który blokuje klapke. Natomiast jak nie mozesz otworzyć bagażnika to juz problem - pozostaje albo wyłamanie klapki albo rozwiercenie zamka w bagażniku
spiro napisał(a):Ponawiam mój apel o pomoc:
Generalnie cały centralny zamek działa. Problem polega na tym, że nie mogę zamknąć go z drzwi kierowcy. Kiedy przekręcam kluczyk w celu zamknięcia samochodu nic się nie dzieje. Natomiast kiedy auto jest zamknięte, mogę je otworzyć tym zamkiem. Czyli można uznać, że na tą chwile zamek ten działa tylko w jedną stronę. Nie ma problemu z zamykaniem i otwieraniem od wewnątrz. Z zewnątrz auto muszę zamykać albo z klapy albo od strony pasażera. Czy ktoś z Was miał może kiedyś styczność z takim przypadkiem?? Nie wiem jak się za to zabrać, gdzie szukać przyczyny??
nie wiem czy to istotne ale miałem w samochodzie jakiś dodatkowy alarm ale zaczął wyć i go odłączyłem (znalazłem sterownik i wypiąłem kostki) centralny nie działał już przed odłączeniem alarmu co to może być
siłowniki może ktoś ma jakieś sensowne pomysły??Powrót do Elektryka & Oświetlenie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 2 gości