[ x ]
!!! Zablokowałeś pokazywanie reklam !!!

Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.

Jak jezdzic wszedzie sie slizga :D ??

Wszystko na czym sie toczą E30-stki

Post numer:#76  Postprzez bekkouche » 30 gru 2008, o 19:01

Gdyby nie zimówki porządne to wczoraj pożegnałbym się z Babcią na jakiś czas. Na ośnieżoną drogę w środku lasu, w nocy wyszedł jakiś pierd.olony jeleń czy jaka inna rogacizna. Udał mi się na śliskim test łosia przy 70-80km/h dzięki Bogu, ale było blisko dzwona z kimś z naprzeciwka. Poważnej czołówki. Dziękuję zimówkom, bo byłoby kiepsko.
bekkouche

Post numer:#77  Postprzez miki » 30 gru 2008, o 22:54

oby tylko z beta bys sie zegnal
miki

Post numer:#78  Postprzez rekin81 » 31 gru 2008, o 08:22

ja ostatnio jechałem świeżo zakupioną 325, chciałem sobie polecieć bokiem a że z tyłu miałem letnie opony+szpera i do tego sprzęt jeszcze nie wyczuty to poszedłem prosto na krawężnik, uratowały mnie zimówki z przodu ... ale mało brakowało i bym zaje...
rekin81

Post numer:#79  Postprzez zygi1066 » 31 gru 2008, o 10:42

buahahahahaa! Nie ma to jak nie wyczute 325 na mróz :lol:
zygi1066
Profesor

Moje BMW:
Nadwozie: -------
Silnik:
Instalacja LPG: ---

Post numer:#80  Postprzez Makaveli » 31 gru 2008, o 14:29

zygi1066 napisał(a):buahahahahaa! Nie ma to jak nie wyczute 325 na mróz :lol:

a ty drifter za 10 che sie nie smiej bo rok temu to ty rozwaliles swoja :mrgreen: Ja tam jeszcze tez jezdze na letnich i juz od 2500obr/min lata bokiem :twisted: Gorzej gdzy gdzies jest bardziej slisko juz 2 razy mnie obkrecilo na radzie :nienie:
E30 Meeitng Poland
E30 Meeting Poland XIII.
https://petroholix.com/index.php
Odzież dla e30'stkowiczów i fanów klasycznego Motorsportu
Makaveli
Moderator

Moje BMW: 325i
Nadwozie: Coupe
Silnik: M20b25
Instalacja LPG: NIE
Silnik: MxxBxx

Post numer:#81  Postprzez neophyte » 31 gru 2008, o 14:53

a ja wczoraj ładnie bokiem wyjechałem z ronda :mrgreen: niespodzianka - bo niby asfalt czarny ale coś tam na nim przymroziło :P tył napęd jest zajebiaszczy :cool2:
neophyte
Profesor

Moje BMW: sc2
Nadwozie: Touring
Silnik: K4M 1,6
Kolejne BMW: 740
Silnik: MxxBxx

Post numer:#82  Postprzez Soci » 31 gru 2008, o 16:11

Moja najgorsza sytuacja była jeszcze w lato, kiedy lał deszcz. W dzień upał, oponki dobrze się kleją, więc przy wyjściu z zakrętu można było przycisnąć. Niestety to samo chciałem zrobić wieczorem w ulewie... Obróciło mnie o jakieś 450 stopni i tyłem naprawdę po męsku bym walnął w krawężnik, ale uratowała mnie zatoczka autobusowa :]

A niedługo wyjeżdżam w mróz :] Jeszcze nie jeździłem na szklance :twisted:
"Life isn't about waiting for the storm to pass, guys. Its about learning how to dance in the fuckin' rain." GP
Soci
Student

Moje BMW: 325
Silnik: M20B25

Post numer:#83  Postprzez czort e34 » 31 gru 2008, o 17:41

na oponach o szerkosci 225 tylek e34 bzy stabilny. gdy zmienilem na zimowe 195 to pierwszy luk pokonalem bokiem ku wielkiej uciesze innych kierowcow :lol:
czort e34

Post numer:#84  Postprzez Soci » 31 gru 2008, o 18:43

ciekawe, jak będą się sprawowały 215/40 no-bieżnik :lol:

edit: Śnieg :jum:
"Life isn't about waiting for the storm to pass, guys. Its about learning how to dance in the fuckin' rain." GP
Soci
Student

Moje BMW: 325
Silnik: M20B25

Post numer:#85  Postprzez Paul » 3 sty 2009, o 05:04

Paul napisał(a):ja tam się solidaryzuję z drogowcami, letnie gumy i czekam aż mnie zima zaskoczy :jum:

to się doprosiłem... bokieeeeeeeeeeeeeem :lol: :lol:
Paul
Profesor

Moje BMW: 320i
Nadwozie: Cabrio
Silnik: M20B20

Post numer:#86  Postprzez bekkouche » 5 sty 2009, o 16:14

Nie pierwszy raz w życiu kupiłem komplet nowych zimówek, jeden do poprzedniej Betki i kilka do przednionapędowców, ale te muszę polecić:
BRIDGESTONE BLIZZAK u mnie w rozmiarze 185/65 R14
Trakcja pewna przy każdej prędkości, ciche na suchym i relatywnie dobrze trzymające a na śniegu super, czasem aż się sam dziwię, że jeszcze nie wącham pobocza 8)
Kilka postów wyżej już zresztą mówiłem, że mi :cen: uratowały już raz w tym roku konkretnie... :P
bekkouche

Post numer:#87  Postprzez matisik » 5 sty 2009, o 17:13

ja tam ze swoim 316 jak nie widze czarnego asfaltu to nie tykam pierwszego biegu bo po co... no i chociaz wkoncu mozna bokami ;D bo na suchym ciężko :bag:
matisik

Post numer:#88  Postprzez czort e34 » 5 sty 2009, o 18:38

bekkouche napisał(a):Gdyby nie zimówki porządne to wczoraj pożegnałbym się z Babcią na jakiś czas. Na ośnieżoną drogę w środku lasu, w nocy wyszedł jakiś pierd.olony jeleń czy jaka inna rogacizna. Udał mi się na śliskim test łosia przy 70-80km/h dzięki Bogu, ale było blisko dzwona z kimś z naprzeciwka. Poważnej czołówki. Dziękuję zimówkom, bo byłoby kiepsko.

apropos rogacizny.... koledze z forum 5er sie nie udało
czort e34

Post numer:#89  Postprzez czapka_e30 » 5 sty 2009, o 20:14

a ja wlasnie przed chwila bume wyciagalem z kolegami z rowu;/ pojechalismy sobie podriftowac na stara droge a pobocza glebokie rowy :twisted: i tak sie niefortunnie wjebalem ze tylne kola byly w powietrzu zadna osobowka ani jeep niemogl wyciagnac dopiero po dlugich meczarniach traktor sobie poradzil plus pomoca 10 osób masakra ze 2h sie meczylismy :twisted: i szczescie w nieszczesciu ze zadnych uszkodzen jedynie tablica z przodu mi odpadla i plastikowe nadkole to pod blotnikiem bocznym...Panowie uwazajcie jak jezdzicie ja juz mam nauczke :mad2:
czapka_e30

Post numer:#90  Postprzez apply » 5 sty 2009, o 20:24

bnd07 napisał(a):apropos rogacizny.... koledze z forum 5er sie nie udało

Klikam i .... kicha bo trzeba się zalogować! Pojawia się taki oto piękny monit:

"Dostęp do tej części forum wymaga zalogowania się.

Jeżeli nie jesteś jeszcze zarejestrowany, kliknij Tutaj żeby przejść do formularza rejestracyjnego."

Przeklej foty to będzie łatwiej.
apply
Student

Moje BMW:
Nadwozie: -------
Silnik:
Instalacja LPG: ---

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Felunek & Opony