Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.
Dodaj BMW-e30.PL do wyjątków w programie blokującym reklamy!

)

HNT126 napisał(a):Aha, może przy okazji ktoś powie mi czemu świeci mi się na check komputerze kontrolka oleju bez powodu?
tigre0070 napisał(a):np urwany kabelek , lub niesprawny czujnikHNT126 napisał(a):Aha, może przy okazji ktoś powie mi czemu świeci mi się na check komputerze kontrolka oleju bez powodu?
Arczi27 napisał(a):witam kolego 0.20 na letnim silniku to zamały luzik zaworowy bo po zagzaniu robi sie 0.10 i na takich luzach niema prawa palic i podejzewam ze wolne obroty tez sa niezaciekawe jak jest gorący silnik
) ale podobna sytuacja występuje min w przypadku ustawiania luzów zaworowych w skodzie felicji 1,3. (Książka serwiswa, fabryczne źródło)

zdzisek09 napisał(a):siema wszystkim mam pewien problem z ktorym nie moge sobie poradzic
a wiec sprawa wyglada tak :
samochod to bmw e34 z silnikiem m20b25 , gdy jest zimny odpala od strzala po zagrzaniu ma problemy z odpaleniem trzeba kilkakrotnie probowac jak juz zagada to przez chwile chodzi normalnie potem zas po nacisnieciu gazu praktycznie sie nie wkreca dławi ja i strzela w komin,problem powstal nagle z dnia na dzien,dodam ze w aucie byly wymieniane swiece kable kopulka, sprawdzane byly czujniki temp przeplywka sonda.Obstawiam ze moze cos komp świrowac ale sam juz nie wiem.Poradzccie cos, z gory dzieki
Powrót do Układ paliwowy & Spalanie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość