Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.
Dodaj BMW-e30.PL do wyjątków w programie blokującym reklamy!
ersted napisał(a):. Docelowo odało mi sie znaleźć pompę Harta za 340 zł.
Odnośnie pompy to wcale nie będzie rzeżbą jak kupisz nową WALBRO taką jak była fabrycznie montowana w polonezie na wielopunktowym wtrysku,daewoo nubira i lanosie .Możesz mi wierzyc spokojnie podoła i jest dobrej jakości koszt około 180pln spisuje się dobrze z dopasowaniem na miejsce też nie ma problemu .Rapid130 napisał(a):A gdzie ją kupiłeś? Bo jeszcze nie kupiłem i może bym się skusił
Rapid130 napisał(a):Wyciągnąłem pompę - bosch - postukałem młotem i sie uruchomiła. Trochę pochodziła, dojechałem do domu na szczęście od Teściów. Pod domem zdechła na amen.
dobrze słyszałeś istotne jest żeby pompa była do silników z wielopunktowym wtryskiem ,napisałem wcześniej że pasuje od nubiry i lanosa to przecież silniki opla.Krissek napisał(a):Gdzieś słyszałem, że pasuje od Vectry 1,6 i 1,8 ale ile prawdy w tym to nie wiem...
ersted napisał(a):Jeśli bedziesz miał problem z kupnem lub wymyśleniem czegoś innego (idąc za radą przedmówców) mogę sie zakręcić kupić i Ci poprostu wyslać. Bo z tego co wiem nie prowadzą sklepu internetowego.
według mnie to nie ma żadnej różnicy między tą hartowską a oryginalną poza ceną ( mnie udało się ją wyrwac coś za około 250zł po rabacie a za boscha chcieli 2 razy tyle)Powrót do Układ paliwowy & Spalanie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości