Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.
Dodaj BMW-e30.PL do wyjątków w programie blokującym reklamy!
Menel napisał(a):Jako ze latam na xenonach 6000 to wlasnie te polecam, zadne wyzsze czyli 8000 itd bo wyzsze kolory czyli bardziej niebieskie pasuja do Calibry i wiejskich aut. Ewentualnie jeszcze mozna zalozyc 4300 bo maja biala barwe swiatla.
Montaz u mnie trwal po 5-8 min na jedna strone. Banalnie prosty, latwy i kazdy dzieciak z dwiema lewymi rekoma by to zrobil.
ps. moje akurat przeszly na stacji diagnostycznej bez problemu..a jak ktos sie boi to niech zaklada spryskiwacze lamp i po klopocie bo nie wiem czy wiecie ale pierwsze ksenony w autach wypuscilo wlasnie bmw e32 w 92 roku ( bez wycieraczek), zaraz po nich wypuscil mercedes.
a co do tego e32 z 92r z ksenonem to nieźle niepowiem nie wiedziałem , szacun dla bmw 
e30kowal napisał(a):Z tego co ja wiem to nie całkiem po kłopocie, bo musi być jeszcze system samopoziomujący lampy.
Menel napisał(a):bmw e32 w 92 roku ( bez wycieraczek), zaraz po nich wypuscil mercedes.
i tak sprobowac jechac na przeglad, ciekawe co na to specjalisciMenel napisał(a):Montaz u mnie trwal po 5-8 min na jedna strone. Banalnie prosty, latwy i kazdy dzieciak z dwiema lewymi rekoma by to zrobil.
Powrót do Elektryka & Oświetlenie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość