Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.
Dodaj BMW-e30.PL do wyjątków w programie blokującym reklamy!
jakubmw320 napisał(a):ja po spaleniu orginalnego centralnego wlasnie zastapilem takim i jest super git
faraon20 napisał(a):kamil.k, to czemu taki drogi wybrałeś?
Ceną się chwalisz ;p joke oczywiście
nie mialem nawet czasu żeby sprawdzic cos innego zwłaszcza że szukalem samej centralki a nie całej instalacji .podswiadomie myslałem że cała instalacja bedzie droższa 
rpautosport napisał(a):Jeżeli chciałbyś zamontować oryginalny centralny zamek, musisz mieć:
1. Instalację główną.
2. Centralkę
3. Instalacja w drzwiach (instalacja centralnego zamka, podgrzewania zamka, elektrycznych szyb, głośników wysokotonowych)
4. Mechanizmy zamków do wersji z centralnym zamkiem.
5. Mikrowłączniki przy wkładkach zamków.
6. Wkładka zamka klapy bagażnika do wersji z centralnym zamkiem (zwykła wkładka jest inna).
7. Siłowniki drzwi, klapy bagażnika, wlewu paliwa.
Uniwersalne siłowniki pasują tylko do drzwi. Niestety w porównaniu z oryginałem to lipa.
bo tamta co mialem kiedys to poprzedni własciciel potraktował srubokretem jak mu sie zablokowala a ja chyba ja wyrzuciłem
bo nei wiem czy to tam jest czy nie
bo jakies dostałem od goscia co kupiłe ale nie chcialbym żeby sie okazało że cos u mnie jest inaczej z kolorami itd.Powrót do Elektryka & Oświetlenie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości