[ x ]
!!! Zablokowałeś pokazywanie reklam !!!

Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.

Przewody wysokiego napięcia

Wszystko co dotyczy alarmów, centralnych zamków, oświetlenia itp.

Post numer:#16  Postprzez PioterW » 22 sie 2007, o 13:49

jak miałem jeszcze moją 325i, to wymieniałem kable w firmie medbryt - zdecydowanie polecam - firma nie jest może zbyt znana, gdyż ich profil działania, to przede wszystkim sprzęt medyczny, ale kable, które u nich dorobiłem sprawowały się bardzo dobrze - trzeba im tylko oddać kabel z impulsatorem, żeby przy dorabianiu mogli go założyć

komplet kosztował mnie o ile pamiętam 200 zł - z tego, co widzę na ich stronie, to w ofercie ciągle mają kable do m40 i m30, ale mi dorobili bez żadnego problemu
PioterW

Post numer:#17  Postprzez bandyta » 5 wrz 2007, o 10:40

no i ja mam kable do wymiany ale widze w temacie ceny są od 170 złoty w zwyrz czyli jakie i za ile kable konkretnie polecacie :?: :?:
bandyta

Post numer:#18  Postprzez Chalski » 5 wrz 2007, o 10:51

Jeśli chcecie dobre kable, to wybierzcie się ze starymi kablami do salonu MB (lub do prywatnego serwisu MB jakoś jak się wyjeżdrza z wwa przy dworcu wileńskim i tam dalej jakoś uliczka w prawo)
Można u nich dorobić kable które są w pełni rozbieralne (tak naprawde wystarczy znać długości) - oddzielnie kabel, oddzielnie końcówki na aparat i na świece - tu różne rodzaje.
Czójnik założycie sobie sami, a jak coś padnie to można dokupić no jeden kabel lub jedną fajke.
Cen nie pamiętam, ale do silnika R4 nie będą to duże pieniądze.
Chalski

Post numer:#19  Postprzez bandyta » 5 wrz 2007, o 12:22

Chalski napisał(a):Jeśli chcecie dobre kable, to wybierzcie się ze starymi kablami do salonu MB (lub do prywatnego serwisu MB jakoś jak się wyjeżdrza z wwa przy dworcu wileńskim i tam dalej jakoś uliczka w prawo)
Można u nich dorobić kable które są w pełni rozbieralne (tak naprawde wystarczy znać długości) - oddzielnie kabel, oddzielnie końcówki na aparat i na świece - tu różne rodzaje.
Czójnik założycie sobie sami, a jak coś padnie to można dokupić no jeden kabel lub jedną fajke.
Cen nie pamiętam, ale do silnika R4 nie będą to duże pieniądze.
ja mam silnik R6 i 300 kilometrow do warszawy :duh: :duh:
bandyta

Post numer:#20  Postprzez Iro » 5 wrz 2007, o 12:33

Wlasnie przed chwila wrocilem do domu i przez ostatnie 2 km pracowal mi na 5 lub 4 garach, pada deszcz od samego rana jest wilgotno, zimno. przewody zalatwione :mad2: .
Ale i tak nie bede wymienial bo nie ma sensu zdaza sie to bardzo zadko, ostatni mniale tak z 2 lata temu w e36- m43b16. poczekam az sie sciemni ,pojde podniose maske i odpale moze gdzies iskry skacza po silniku :P
Iro

Post numer:#21  Postprzez bandyta » 5 wrz 2007, o 12:40

iro-e30 napisał(a):Wlasnie przed chwila wrocilem do domu i przez ostatnie 2 km pracowal mi na 5 lub 4 garach, pada deszcz od samego rana jest wilgotno, zimno. przewody zalatwione :mad2: .
Ale i tak nie bede wymienial bo nie ma sensu zdaza sie to bardzo zadko, ostatni mniale tak z 2 lata temu w e36- m43b16. poczekam az sie sciemni ,pojde podniose maske i odpale moze gdzies iskry skacza po silniku :P
u mnie tesz leje dlatego słychak jak silnik pracuje przy takiej pogodzie z kablami do wymiany i widac na obroto mierzu jak wskazowka sie wacha poprostu nierowne obroty a jak dotknąłem kabli jak mnie pier.......nie prąd i przekonałem sie namacalnie ze kable do wymiany
bandyta

Post numer:#22  Postprzez Iro » 5 wrz 2007, o 12:43

u mnie pracowal w miare rowno byc moze na 1 tloku padlo. Ech poczekam do wieczora i zobacze to tylko kable zima beda wieksze problemy- forum sie zawali postami :D :P
Iro

Poprzednia strona

Powrót do Elektryka & Oświetlenie