[ x ]
!!! Zablokowałeś pokazywanie reklam !!!

Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.

wielki problem...

Wszystko co dotyczy alarmów, centralnych zamków, oświetlenia itp.

wielki problem...

Post numer:#1  Postprzez bombel » 8 wrz 2007, o 20:05

witam was mam wielka sprawe a mianowicie zmienialem w mojej beatce deske rozdzielcza ale wszystkie zegary i wlaczniki zostaly od starej po zlozeniu niechce odpalac i swieca sie caly czas swiatla mijania na wlaczonym kluczyku niezaleznie czy je wlacze czy wylacze one itak sie swieca ... POMOCY !!z gory wielkie dzieki
bombel

Post numer:#2  Postprzez Iro » 8 wrz 2007, o 21:18

podlacz z powrotem stara tak samo i zobacz co sie dzieje.
Iro

Post numer:#3  Postprzez PaWeLeK_E30 » 8 wrz 2007, o 23:28

bombel, coś pomieszałeś w kablach i teraz tak masz :D Posprawdzaj jeszcze raz wszystko
PaWeLeK_E30

Post numer:#4  Postprzez Arczi e30 » 9 wrz 2007, o 06:36

zmiana deski w e30 to katastrofa, chyle czoła za to że sie wogole zabrałes za ten manewr ( pewnie decha była peknieta :mrgreen: ) musiałes cos pomylić to wszystko, jest tam "masa" w paru miejscach z tego co pamietam moze gdzies jej nie dałes przy budzie
Obrazek
Gites majonez :D
Arczi e30
Profesor

Moje BMW: 32xx
Nadwozie: Sedan
Silnik: mxxbxx
Instalacja LPG: NIE

Post numer:#5  Postprzez bombel » 9 wrz 2007, o 14:59

no popekana byla a mialem druga w garazu w bardzo dobrym stanie eee nietak duzo roboty tylko teraz mam problem ztymi kablami :/ a podlaczalem ja teraz na starych kablach i na nowych dzieje sie to samo ztymi swiatlami deska jest podlaczona na starych kablach ale masa nigdzie nieidzie ani jej niewidzialem niewiecie wktorym ona jest miejscu ??bo nieusmiecha mi sie jechac do elektryka a cos mi sie zdaje ze niebedzie innego wyjscia pozdrawiam

[ Dodano: 10-09-2007, 16:08 ]
nikt niewie gdzie moze byc ta masa?? bo swieca sie tylko przednie swiatla mijania i niechce nawet odpalic... POMOCY
bombel

Powrót do Elektryka & Oświetlenie