. U mnie tak jest i po chwili przestaje. Jak miałem na wiosne toyo proxes t1s to była masakra. Powietrze schodziło codziennie.Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.
Dodaj BMW-e30.PL do wyjątków w programie blokującym reklamy!
Zalezy od opon, mialem Toyo to sie strasznie naciagaly i potrafilo uciekac powietrze, teraz mam inne i sie rozlozyly tak ze nawet rant ochronny mam, a kolezka zalozyl nexeny, tez rzecz jasna 215/40 to u niego nawet stozek sie nie zrobil, boki opony prostopadle do podloza.Potwierzdam. Mi schodzi dość często. Jak jeździsz długo po dziurawej drodze to później posłuchaj jak syczy powietrze. U mnie tak jest i po chwili przestaje. Jak miałem na wiosne toyo proxes t1s to była masakra. Powietrze schodziło codziennie.
michalLbn napisał(a):Potwierzdam. Mi schodzi dość często. Jak jeździsz długo po dziurawej drodze to później posłuchaj jak syczy powietrze. U mnie tak jest i po chwili przestaje. Jak miałem na wiosne toyo proxes t1s to była masakra. Powietrze schodziło codziennie.

w tych stopki beznadziejnie sie ukladaja...Menel napisał(a):Nie polecam Conti Sport, Yokohama, Pirelli i Fulda
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość