[ x ]
!!! Zablokowałeś pokazywanie reklam !!!

Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.

Centralny zamek + klapa, jaki zestaw wybrać?

Wszystko co dotyczy alarmów, centralnych zamków, oświetlenia itp.

Post numer:#16  Postprzez Artur C. » 30 maja 2009, o 18:16

Tak ma trzy pozycje i przy wyjętym kluczyku można obracać o 90 stopni tą część (języczek)co mocuje się cięgno siłownika.
Artur C.

Post numer:#17  Postprzez sky » 23 cze 2009, o 17:32

Będę podłączać niedługo centralny i tu takie pytanie : mogę zasilanie i masę podpiąć do zegarka? I jeszcze jak centralny podłączyć żeby przy zamykaniu i otwieraniu świeciły kierunki, można do włącznika awaryjnych?
sky

Post numer:#18  Postprzez michalLbn » 23 cze 2009, o 18:24

do zegarka to pełen nieprofesjonalizm. Wepnij się pod skrzynkę bezpieczników lub w kostke pod kokpitem u kierowcy, tylko sprawdz aby zasilanie było cały czas.
michalLbn

Post numer:#19  Postprzez sky » 2 lip 2009, o 10:53

Prąd ogarnąłem. Kostka od awaryjnych ma 8 kabli i nie bardzo wiem jak się do nich podpiąć, ale to jakoś wykombinuję.

Nie mogę tylko uporać sie z bagażnikiem. Nijak nie da się zamontować drucik do wkładki żeby to działało, jakieś rady odnośnie tego?
sky

Post numer:#20  Postprzez SerekBMWE30 » 9 lip 2009, o 07:34

mam pytanko, czy ten zestawik bedzie GIT do E30-tki?
http://www.allegro.pl/item671605528_ala ... mocja.html
SerekBMWE30
Student

Moje BMW: 325
Nadwozie: Cabrio
Silnik: M20B25
Instalacja LPG: TAK

Post numer:#21  Postprzez Krissek » 9 lip 2009, o 09:08

Piloty deka obleśne, ale sam zestaw może być, siłowniki 4kg w zupełności wystarczą :) Zresztą te uniwersalne zestawy wszystkie są takie same - różnią się jedynie pudełkiem no i pilotami :) Sam montaż nie powinien zająć więcej niż ok 1-1,5h
Krissek

Poprzednia strona

Powrót do Elektryka & Oświetlenie