[ x ]
!!! Zablokowałeś pokazywanie reklam !!!

Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.

Modowanie Compacta..

Wszystko związane z modyfikacjami wyglądu zewnętrznego jak i wewnętrznego

Post numer:#16  Postprzez MOLO » 3 lut 2009, o 16:48

No mi akurat podoba się bardziej niż w pozostałych e36..
A żeby polubić Compacta trzeba nim się trochę pobujać
Poza tym chyba lepiej,że moja dziewczyna jako damskie auto do jazdy po miachu woli BMW niż jakiegoś Matiza czy Pandę..
Dopełnieniem szczęścia jest to,że Compi pomału zmienia swe oblicze i staje się naprawdę przyjemnym autkiem..
Jest przynajmniej bardziej subtelny niż coupeta, których na pęczki jeździ po mieście z lexusami i innymi wiejskimi dodatkami rodem z Calibry.. A przecież nie wsadzisz kobiety do ociekającego obrysówkami monstrum z silnikiem 1.6 i znaczkiem 'M' na klapie (z resztą sam bym się do takiego nie wsadził..) :mrgreen:
Liczy się podejście a jeśli chodzi o tego Compacta to jeszcze nie koniec zmian i efekt końcowy będzie naprawdę przyzwoity.. :thu:
MOLO

Post numer:#17  Postprzez Krissek » 4 lut 2009, o 17:12

No to czekamy na fotki z efektu końcowego :)
Krissek

Post numer:#18  Postprzez MOLO » 4 lut 2009, o 18:23

Jutro klepanie rantów.... Sprężyny fioletowe ale nie wiemy jeszcze ile go obniżą bo znajomy wkładał do E46 cabrio i auto leżało mam nadzieje,że w Compim będzie inaczej bo mnie Ania chyba w ziemię wdepcze :cha:
Kurcze pierwszy raz będę wkładał na przód nie cięte sprężyny :lol:
Ale to w końcu auto kobiety i musi być tak jak należy :mrgreen:
MOLO

Post numer:#19  Postprzez _sobi_ » 5 lut 2009, o 18:55

miałem dzis okazje sie przejechac tym autkiem, przy okazji dzieki za podwózke ;p, na żywo auto wygląda naprawde miło, musieli byście to sami zobaczyc, poza tym to zawsze coś innego, powiedzcie szczerze ile widzieliście porzadnych kompaktów?? a ten naprawde może się podobacz

pozdro dla kierownika i kierowniczki

PS: dajcie mi troche czasu to i ja sie pochwale ;p
_sobi_

Post numer:#20  Postprzez MOLO » 5 lut 2009, o 21:12

No masz się czym pochwalić więc czekamy... :mrgreen:
Gleba weszła, jest fajnie akurat i nie trza było klepać rantów, bo sztywny się zrobił megotycznie :thu:
Z przodu co prawda mogło być niżej ale zobaczymy, może się jeszcze ułożą.. Ale jak dla Ani jest akurat bo i tak trze na garbach :jum:
teraz m-pakiet....

A oto efekt....

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

aaaa jeszcze jedno niebawem zawitają płaskie dekielki..
MOLO

Post numer:#21  Postprzez rpautosport » 6 lut 2009, o 00:01

_sobi_ napisał(a):... powiedzcie szczerze ile widzieliście porzadnych kompaktów??

Ten jest porządny, tylko ciężko się do niego zbliżyć w każdym tego słowa znaczeniu :)
rpautosport

Post numer:#22  Postprzez Blazej0909 » 6 lut 2009, o 22:32

Mi compact-y za bardzo się nie podobają ale... ten jest jakiś po prostu fajny :cool2: Ładnie na tych borbet-ach wygląda :tan:
Blazej0909
Stażysta

Moje BMW: 325is
Nadwozie: Touring
Silnik: m20b25
Instalacja LPG: TAK

Post numer:#23  Postprzez _sobi_ » 7 lut 2009, o 02:19

Ten jest porządny, tylko ciężko się do niego zbliżyć w każdym tego słowa znaczeniu :)

dobra, wygrałeś.... to jest to co tygryski lubia najbardziej (a przynajmniej ja. dużo mocy, mało tapicerki, kubły, gleba, nic więcej nie trzeba)[/quote]
_sobi_

Post numer:#24  Postprzez zbychu » 7 lut 2009, o 16:02

Compakcik ładnie sie prezentuje, ale pochwal sie jeszzce wnętrzem. :)
Obrazek
zbychu
Uczeń

Moje BMW:
Nadwozie: -------
Silnik:
Instalacja LPG: ---

Post numer:#25  Postprzez MOLO » 7 lut 2009, o 16:44

wnętrze narazie standart....
MOLO

Post numer:#26  Postprzez wiktor » 7 lut 2009, o 17:37

Coraz ladniejszy.W M-pakiecie bedzie naprawde super(nawet pomiomo tego koloru ktorego tak nie lubie). :cool2:
Obrazek
BMW M///POWER KLUB KAMIONNA
wiktor
Stażysta

Moje BMW: 325ix
Silnik: m20b25
Instalacja LPG: NIE

Post numer:#27  Postprzez Bajka » 10 lut 2009, o 00:44

dzięki wszystkim za opinie :D

przyzwyczaiłam się już do niższego samochodu (do tej pory jeździłam na seryjnym zawiasie) i jest naprawdę fajnie! czekamy aż będzie ciepło żeby polakierować to i owo i wtedy przedstawimy kolejne foto :)

pzdr.
Bajka

Post numer:#28  Postprzez MOLO » 20 kwi 2009, o 22:24

Przy okazji zwiedzania okolicy niedzielnym popołudniem Compi wpadł pod obiektyw więc mimo, iż nie ma jeszcze m-pakietu i jest przed lakierowaniem itp. wrzucam jakieś foty.. coby temat odświeżyć... :mrgreen:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
MOLO

Post numer:#29  Postprzez Knox325 » 22 maja 2009, o 09:55

Jak na kobietowoza całkiem spoko, chociaż e30 z kierowniczką to jest coś niesamowitego i rzadkiego. Hehe co ciekawe laski się nieźle identyfikują ze swoimi maszynami...któregoś razu szukałem po jakiś różnych warsztatach pewnej rzeczy i trafiłem na pannę w czarnej e30 z m-techem elegancko odpicowanej, chyba jechała wydech sobie jakiś wstawić do tłumikarzy, jak odpaliłem moje sport kolektory+pusta rura+przelotowy wydech na końcu to fajną miała minkę, jednak plastik i błyszczący lakier to nie wszystko :twisted:

A ogólnie to kebab,kebab, jeszcze raz kebab, bez urazy mam dwóch kumpli co compactami jeżdżą i najdziwniejsze jest to jak się zawsze tłumaczą że to bez porównania do 4 drzwi, coupe to dla dresa i w ogóle compact jest taki fajny inny...hmm e36 niestety

Powodzonka w modach
Bavarian Motor Works
Knox325
Stażysta

Moje BMW:
Silnik:
Instalacja LPG: ---

Post numer:#30  Postprzez MOLO » 5 lip 2009, o 14:29

Ewolucji Compiego ciąg dalszy..
Mam tylko parę fotek ale jest zapowiadany m-pakiet, dymione kierunki (rozklejałem we wrzątku po godzinie gotowania.. :mrgreen: ), polerka rantu, czarny środek felg, płaski dekiel a od wczoraj yellow halogen..
Kolejne lifty z pewnością będą dotyczyły wnętrza i namawiam Anie na delikatny ksenon, taki 4800 ale oczywiście w soczewce...

W przyszłości możliwa zmiana koloru i plastik pod maską ale to bardzo odległa przyszłośc..

Teoretycznie mógłbym go wrzucić w galerię ale nie chcę robić bałaganu w eczyciechach.. :roll:

Po polerce..
Obrazek

Tu już z m-pasztetem ale jeszcze bez progów i szerokiej listewki
Obrazek

Tu już z progami ale jeszcze z nie spasowanym zderzakiem..
Obrazek

zderzak już w miarę spasowany, jest już szeroka listwa i yellow-halo..
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Teraz przydałaby się albo jeszcze większa gleba albo trochę wyższy przofil opony..

Jak tylko pożyczę megaprzewypasiony :mrgreen: aparat od kumpla to zrobimy mu normalną sesję..
MOLO

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Modyfikacje