[ x ]
!!! Zablokowałeś pokazywanie reklam !!!

Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.

kod do radia

Wszystko co jest zwiazane z audio, nawigacją GPS'em, CB, TV itp.

kod do radia

Post numer:#1  Postprzez bandyta » 3 wrz 2007, o 14:00

kto mi poda kod do radia bawaria ? dzis odłączyłem akumulator na chwile ale po podłączeniu go spowrotem radio nie działa tylko jest napis CODE hmm ale jaki ten kod???
bandyta

Post numer:#2  Postprzez Menl » 3 wrz 2007, o 14:15

jak nie pamietasz kodu to postaraj sie wlaczyc radio i pojezdzic tak od 15 min do godziny. czasami samo sie wtedy odblokowuje.
Menl

Post numer:#3  Postprzez bandyta » 3 wrz 2007, o 14:30

kodu nie znam bo mam auto od niedawna a pierwszy raz dopiero odłączyłem aku ale zrobie jak mowisz pojerzdze troche na włączonym radyjku moze ie odblokuje
bandyta

Post numer:#4  Postprzez Menl » 3 wrz 2007, o 14:55

ew. wlacz zaplon i pozostaw tak auto i wlaczone radio na godzine.gorzej jak masz aku slaby bo moze byc ciezko z nim :mrgreen:
Menl

Re: kod do radia

Post numer:#5  Postprzez piotrxyx » 3 wrz 2007, o 15:20

bandyta napisał(a):kto mi poda kod do radia bawaria ? dzis odłączyłem akumulator na chwile ale po podłączeniu go spowrotem radio nie działa tylko jest napis CODE hmm ale jaki ten kod???

Wyciągnij radio, sprawdź jego numer, wpisz numer do programu http://rapidshare.com/files/50621851/Bl ... 1.rar.html dostaniesz wygenerowany kod.

Jeśli na radiu nie masz prośby o kod, tylko 4 kreski, to zostaw je włączone na godzinę czasu, radio poprosi po godzinie o wprowadzenie kodu (wyskoczy napis COD). Wpisujesz ten kod który wygenerował Ci program i po sprawie.

pzdr.
piotrxyx

Re: kod do radia

Post numer:#6  Postprzez bandyta » 3 wrz 2007, o 16:20

piotrxyx napisał(a):
bandyta napisał(a):kto mi poda kod do radia bawaria ? dzis odłączyłem akumulator na chwile ale po podłączeniu go spowrotem radio nie działa tylko jest napis CODE hmm ale jaki ten kod???

Wyciągnij radio, sprawdź jego numer, wpisz numer do programu http://rapidshare.com/files/50621851/Bl ... 1.rar.html dostaniesz wygenerowany kod.

Jeśli na radiu nie masz prośby o kod, tylko 4 kreski, to zostaw je włączone na godzinę czasu, radio poprosi po godzinie o wprowadzenie kodu (wyskoczy napis COD). Wpisujesz ten kod który wygenerował Ci program i po sprawie.

pzdr.
dzieki zrobiłem gra jak nalerzy :cool2: :cool2: :cool2: pozdro czesc :!: :!: :D
bandyta

Post numer:#7  Postprzez deeste » 16 lut 2008, o 11:36

Mi sie stało wczoraj to samo :P tylko ze Ja w dokumentacji mam jakies kody... i pytanie ilo cyfrowy jest kod ??

Nie bylo pytania :) kod jest 4 cyfrowy
deeste
Moderator

Moje BMW: 325i
Nadwozie: Sedan
Silnik: M20B25
Instalacja LPG: NIE

Post numer:#8  Postprzez debauched » 16 lut 2008, o 22:09

w tych radyjkach 4 cyfry
debauched

Post numer:#9  Postprzez bbdawiad » 9 maja 2009, o 18:31

Witam!
Odświeżam troszkę temat i mam prośbę o podanie nowego linku do generatora kodów bo ten już nie jest aktualny. Z góry dziękuje.
Pozdrawiam!
bbdawiad

Post numer:#10  Postprzez ardim » 9 maja 2009, o 18:50

o ile dobrze pamiętam jest też na bmw sport taki temat gdzie gość generuje te kody na podstawie numeru chyba seryjnego radia.
ardim

Post numer:#11  Postprzez bbdawiad » 9 maja 2009, o 19:03

Ok to jeśli tu nie zdobede kodu to tam będę działał :cool2:
bbdawiad

Post numer:#12  Postprzez ardim » 9 maja 2009, o 19:05

a tu znalazłem paczkę z różnymi kalkulatorami kodów, jest kilka kalkulatorów w tej paczce, no musisz przetestować ;)
http://www.megaupload.com/?d=P2GZ68ZX
ardim

Post numer:#13  Postprzez bbdawiad » 9 maja 2009, o 19:48

Ok dzieki cosik tam mi wygenerowało i pytanie czy czymś sie zatwierdza czy sam powinien zaskoczyc?
bbdawiad

Post numer:#14  Postprzez Mieszko » 9 maja 2009, o 21:26

zatwierdza sie strzalka w prawo :)
Mieszko
Student

Moje BMW: 318is
Nadwozie: Coupe
Silnik: M42B18
Instalacja LPG: NIE

Post numer:#15  Postprzez bbdawiad » 10 maja 2009, o 11:32

Aha dzieki :cool2: czyli coś kod mi nie włazi bo jak wciskam strzałke to pojawiaja sie od nowa cztery kreski :? :cry:

[ Dodano: 10-05-2009, 17:37 ]
Ok wszystko gra już, niespodziewanie poprzedni właściciel ku mojemu zaskoczeniu z własnej inicjatywy wysłał mi kod i gra jak ta lala. Dzięki wszystkim za odpowiedzi. Pozdrawiam!
bbdawiad

Powrót do Car Audio & GPS