[ x ]
!!! Zablokowałeś pokazywanie reklam !!!

Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.

Z?y obieg wody ?

Wszystkie sprawy związane z mechaniką
  • Reklama

Zły obieg wody ?

Post numer:#1  Postprzez zaher » 26 kwi 2014, o 19:50

Witam serdecznie na forum jestem nawy ale w sprawach bmw nie ale niestety mnie zdziwił pewien problem z którym sie nie spodkalem natomast w mojej e30 M30B35 mam dziwną sytuacje:

1. na wolnych obrotach jak odpale autko sie grzeje wszytko fajnie ciepłe powietrze jest w kabinie natomiast jak wyjade na droge i jade tak ze na obrotomierzu mam pow 4tys obrotów to nie leci woda do kabiny i auto sie zaczyna gotowac zjade na bok i poczekam chwile na wolnych obrotach i jest juz ciepłe powietrze. Co to moze byc? dodam ze termostat wymieniłem na nówke sztuke i sie otwiera bo sprawdzałem w domowych sposobach.
Ostatnio edytowano 27 kwi 2014, o 17:21 przez zaher, łącznie edytowano 1 raz
zaher
 

Reklama

Re: Zły obieg wody ?

Post numer:#2  Postprzez wb79 » 29 mar 2015, o 01:32

Sprawdź przede wszystkim czy nie są zamienione przewody do nagrzewnicy, odpowietrzenie układu do bólu i jak pompa wody i visco ok to nie ma opcji, żeby nie działało.
wb79
Uczeń
 
Posty: 10
Dołączył(a): 12 lut 2015, o 23:02
Lokalizacja: Radom
Moje BMW: 316i
Nadwozie: Sedan
Silnik: m10b18
Instalacja LPG: NIE
Nadwozie: Sedan
Instalacja LPG: NIE



  • Reklama

Powrót do Techniczne

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

  • Reklama