Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.
Dodaj BMW-e30.PL do wyjątków w programie blokującym reklamy!
e30kowal napisał(a):Pomocy! Co robić?
Mam podobny problem jak kolega wyżej. Przy włączonym zapłonie wszystko jest OK a jak odpalę to przestaje działać dmuchawa (na żadnym biegu nie działa) i regulacja lusterek. Proszę doradźcie co zrobić z tym fantemgdzie szukać przyczyny
abrover napisał(a):Niedawno ogrzewanie wydawało ciche ale dziwne dźwięki (rzęźiło). Potem przestało. A teraz nagle przestał działać 1 i 2 bieg. 3 i 4 działa, ale ogólnie czasami jakby przysłabł.
Dość nietypowy objaw. Co powinienem zrobić?

e30kowal napisał(a):Pomocy! Co robić?
Mam podobny problem jak kolega wyżej. Przy włączonym zapłonie wszystko jest OK a jak odpalę to przestaje działać dmuchawa (na żadnym biegu nie działa) i regulacja lusterek. Proszę doradźcie co zrobić z tym fantemgdzie szukać przyczyny
A co poradzić na to, że na wolnych obrotach silnika gdyy dmuchawa chodzi na 1. biegu załącza się taki przerywany świerszczyk? Zrobiło mi się tak przed świetami jak zaczęło być zimno. Na pozostałych biegach jest cicho.
luk869 napisał(a):A co poradzić na to, że na wolnych obrotach silnika gdyy dmuchawa chodzi na 1. biegu załącza się taki przerywany świerszczyk? Zrobiło mi się tak przed świetami jak zaczęło być zimno. Na pozostałych biegach jest cicho.

Powrót do Elektryka & Oświetlenie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości